20.11.10

Blogin uudet puolet

En olisi ikinä arvannut blogia perustaessani, että tästä voi oikeasti olla hyötyä minulle itselleni. Niin kuin nyt esimerkiksi muotiblogeja ruotiva teksti, jonka kommentteihin tuli pari uutta vinkkiä muotiblogeista. Sekin oli tietysti jo todella kiva juttu (lisääkin saa vinkata edelleen), mutta nyt sitten tuo korupostaukseni on poikinut ihan kelvollisesti vinkkejä.

Minä en tiedä suomalaisia enkä kyllä ulkomaisiakaan koruvalmistajia tai -liikkeitä, joten jos minun pitäisi ostaa jotain koruja, hortoilisin täysin sattumanvaraisesti siellä sun täällä. Mutta aina jossain netissä on joku toinen, joka tietää! Ja niin nytkin tuonne on napsahdellut nimiä ja nettiosoitteita, joiden avulla löytyy suomalaisia korusuunnittelijoita ja -seppiä, joista minä en ikinä ole kuullut mitään, mutta jotka nähtävästi osaavat tehdä upeita koruja.
Minun täytyy ihan kiittää ja ehkäpä hyvinkin jossain vaiheessa joku/jotkut noista korusepistäkin saavat kiittää kommentoijia. Lisäksi voinen sanoa, että blogissani olkoon mainostus sallittua (olisi tosin kiva aina kuulla, mainostaako kommentoija omia tuotteitaan eli on itse myyjä/tekijä/yrittäjä vai onko vain tyytyväinen asiakas).

Sitten toiveissa olisi ulkomaalaisia muotiblogeja ynnä muita vaatesivustoja.

3 kommenttia:

  1. En tiedä ihan millaista muotiblogia kaipaat, nämä ovat katumuotia, eli kaikkea kamalasta kamalan ihanaan. Voi hyvinkin olla että olet jo törmännyt näihin mutta ei voi olla varma niin linkitän silti.

    Hel-Looks:
    http://www.hel-looks.com/
    Katumuotia Helsingistä, aika usein tosi kreisejä mutta toisinaan myös klassisen tyylikästä. Kärsivällisyys palkitaan.

    The Sartorialist:
    http://thesartorialist.blogspot.com/
    Katumuotia New Yorkista, Pariisista, Milanosta, Roomasta ja joistain muista Eurooppalaisista kaupungeista. Todella chic, saa ehdottomasti Milano-kuumeen päälle (siellä on mielestäni parhaat lookit.)

    Raportoi ihmeessä jos löydät jotakin kiinnostavaa muualta!

    VastaaPoista
  2. Hel-Looks on tuttu paikka, tosin lähinnä huumorisivustona...
    The Sartorialistiakin olen selaillut ja sieltä löytyykin jonkin verran kaikenlaista kivaa.

    VastaaPoista
  3. http://www.outsapop.com/

    Toi on vissiin suomalainen blogi, mutta tosi kiva sellainen. Kierrätysmatskuista muotijuttuja ja DIY -ohjeita.

    http://advancedstyle.blogspot.com/

    Sit tuolla esitellään New Yorkin kadulta bongattuja iäkkäitä tyylikkäitä naisia. Tosi värikkäitä mummoja löytyy! :D

    VastaaPoista