1.11.10

Bad face day

Huonot hiuspäivät loppuvat yleensä geelipurkkiin, mutta miten saisi kuriin naamansa, joka pöhöttyneenä ja turvonneena tuntuu valuvan peilista ulos? Eikä takana ole edes mikään hippayö, vain vähän lyhyeksi jääneet yöunet ja yleinen nuokkumisfiilis. Arsenaalia löytyisi naaman kesytykseen, mutta se, että ostaa kahmalokaupalla kosmetiikkaa, ei tee kenestäkään vielä hyvää meikkaajaa. Ikävä kyllä.
Olisikohan missään mitään meikkausliikettä, joka olisi auki arkisin ennen kahdeksaa aamulla ja tekisi naaman pelastavan arkimeikin alle puolessa tunnissa? Olisin NIIN asiakas.
Tähän hätään sellaista ei löytynyt, joten mietin hetken aikaa pitäisikö repäistä ja pukea päälleen lyhyt hame, puna-mustaraidalliset sukkikset ja korkeat korot, niin ainakin miesten huomio kiinnittyisi naaman sijaan alemmas...

5 kommenttia:

  1. Hihhii, jotenkin ihanaa kun tässä lukiessa alkaa aueta, että samat ongelmat ne on meillä kaikilla naisilla, rikkailla tai köyhillä... Nimimerkillä umpeen muurautuneet pöhösilmät ja turvonnut kurpitsanaama... ;)

    VastaaPoista
  2. jos ei jaksa mennä meikattavaksi niin ripsien pidennykset voisi olla aika kiva pelastus! näyttää herättessään ilman meikkiäkin vähän prinsessalta :)

    -nora-

    VastaaPoista
  3. Täällä yksi maskeeraaja, joka on koko elämänsä haaveillut personal make-up artistin urasta. Olen miettinyt tässä viikon että kirjotanko tämän, mutta joo.. olisin valmis muuttamaan paikakunnallesi, että ehtisin joka aamu meikkaamaan ja laittamaan hiuksia. Ja oikeastaan koska vaan, kun tulisi tarvetta. Kunhan palkkakin on sen mukainen. Jos olet tosissasi, niin vastaappa tähän, niin seuraavat viestit voidaan lähettää s-postissa :)

    VastaaPoista
  4. Mielenkiintoinen ehdotus, anonyymi, mutta käytännössä siitä ei ehkä tulisi kovin kannattavaa työtä. Lopulta tarvitsen meikkaus- tai hiustenlaittoapua aika harvoin. Lisäksi se, että töiden loppuessa loppuvat myös enimmät aamuheräämiset, vaikuttavat posiitiivisesti naaman ulkonäköön, mikä tekee taas meikkaamisesta helpompaa.

    VastaaPoista