4.11.10

Epämuotiguru puhuu muodista

En varmaan ole ainoa nainen, joka pitää vaatteista ja pukeutumisesta, mutta kuten mainittu, ei minulla ole sitä "omaa tyyliä". Tai jos onkin, niin se pitää sisällään yhtä ja toista. Paitsi ehkä vaaleanpunaisia rimpsumekkoja ja tummanpuhuvaa goottityyliä. Voihan niistäkin silti ideoita ottaa!

Olen vain niin toivottoman huono seurailemaan mitään muotijuttuja netistä ja jos minun pitäisi nimetä suosikkipukeutujani tai muoti-idolini, en osaisi sanoa ketään. Olen yrittänyt kaivella kotimaisia muotiblogeja, mutta melkein poikkeuksetta ne sisältävät kaikkea muuta lifestyle-huttua, joka ei vain kiinnosta pätkän vertaa. Poikkeuksena jo aiemminkin ohimennen mainittu Paras Aika Vuodesta, joka jaksaa kiinnostaa kuukaudesta toiseen riippumatta siitä, mitä siellä esitellään. Kuvat, tekstit ja mäyräkoira nyt vain ovat yleensä onnistunut yhdistelmä. Mutta ei Stellankaan pukeutumistyyli niin järjettömästi minuun kolahda, vaikka jotain vinkkejä olen sieltä napsinutkin. Kuten nyt vaikka Lumi Accessoriesin, jonka verkkokauppaan aion tehdä tehoiskun, kun vain saan niin paljon aikaiseksi. En takaa että sieltä mitään tarttuisi mukaan.

Nelliinalta löytyy joskus jotain innostavia vaatteita, asuja tai asusteita. Mungolifelta ei löydy ikinä mitään. Yummylla on just kans ihan kaikkea muuta paitsi sitä muotia. ps. I Love Fashion-blogista löytyy joskus jotain kivaa, mutta sekin blogi täyttyy ikävästi kaikella muulla kuin muotijutuilla ja vaatekuvilla. Kosmetiikkablogit kosmetiikkablogeina ja päiväkirjat päiväkirjoina, sanoo minä. Inhoan blogeja, jotka sekoittavat kaiken maailman aiheita keskenään ja joilla ei ole selkeätä aihepiiriä. Joo tiedän, omani on just sellainen. Logiikka ei ole ihan aina minun vahvimpia puoliani.
No Fashion Victims on aika hyvä blogi, mutta kun sitä on vähän aikaa seurannut, on alkanut ottaa vähitellen kaaliin bloginpitäjän ulkoinen olemus kuvissa. Näyttää aina kuin uitetulta... no, pikkujyrsijältä. Sama vakava naama, samat puoli naamaa peittävät hiukset, samalla tavalla alas painettu leuka. Mutta on se silti ihan kohtuullinen muotiblogi. Harmi vain että tuo tyyli ei ole oikein minua.
MouMoulla sen sijaan on kivoja asukokonaisuuksia siellä kaiken muun tauhkan seassa kun vain jaksaa etsiä.
Strictly Style on minulle suht uusi tuttavuus blogimaailmassa (niin, eihän se ole ollutkaan pystyssä kuin vasta puolitoista vuotta, minulla on hidas sytytys ja pitkät piuhat, tiedetään) ja tähän mennessä näyttää varsin lupaavalta tapaukselta. Toinen uusi, varsin lupaavanoloinen tuttavuus on Business Woman, joka edustaa blogimaailmassa niin kovin harvinaista asiallisen business-pukeutumisen lahkoa. Tuo on se lookki, jota minä olen olosuhteiden pakosta joutunut käyttämään pakollisina palaveripäivinä ja vapaaehtoisesti sitten muuten vain.

No niin, lopetetaanpas sitten tähän ennen kuin tulen haukkuneeksi kaikki blogit maanrakoon. Piti lisätä sitten vielä nuo linkitkin, että ihmiset tietävät mistä puhun.

Julkkisten puolelta ei tule muita suosikkipukeutujia mieleen kuin viime päivinä kovasti tapetilla ollut prinsessa Victoria, joka onnistuu aina näyttämään klassisen tyylikkäältä, mutta silti välttämään pahimmat tätimäisyydet (ei niitä kaikkia tietysti voi välttää, mutta jotain täytyy antaa anteeksi aseman takia) ja lisäksi hänelle näyttävät sopivan useimmat värit, kirkkaatkin. Itse jos kiskoisin päälleni saman kirkkaansinisen kotelomekon mikä prinsessalla oli päällään täällä Suomessa jossain tilaisuudessa, voisin itse jäädä kotiin ja lähettää mekon juhlapaikalle. Mekko varastaisi kirkkaalla värillään koko shown ja minä olminkeltaisine naamoineni jäisin kokonaan taka-alalle vaikka mekon sisällä olisinkin. Väärin!

9 kommenttia:

  1. Olipa mukavaa lukea analyysiasi blogistani (www.businessdress.blogspot.com)! Olen todella otettu! Mukavaa joulun odottelua!

    VastaaPoista
  2. Mainitsemasi eivät ole muotiblogeja nähneetkään. Kokeile vaikka Claudia Cifun blogia tai you feelin it tai auroran henkkarit tai 5 inch and up blogeja. Niissä ei ole ainakaan lifestyle huttua...

    VastaaPoista
  3. Business Woman, kiitos käynnistä ja pidä lippu korkealla oman blogisi kanssa. En turhaan ole sitä kehunut.

    Anonyymi, isot kiitokset vinkeistä! Noista löytyi jo heti paljon mielenkiintoista tavaraa.

    VastaaPoista
  4. Hei, huippua kuulla että olet tykännyt blogista! Kiitos kauniista sanoistasi ja hauskaa että linkitit, sen myötä löysin itse puolestani tänne - vaikuttaa siltä, että onni on potkaissut ihan oikeaan osoitteeseen :)

    Ihanaa syksyä ja hännänheilutus Jarvikselta (joka muuten suosittelee lämpimästi lajitovereitaan, viitaten uudempaan koirapostaukseesi).

    Stella
    Paras aika vuodesta

    VastaaPoista
  5. Kiitos kovasti kohteliaisuudesta!:)
    Tosiaan, aloitin SS-blogin uudestaan ihan muutama kuukausi sitten (eli ei sulla hidas sytytys ole;))
    Ensimmäisen kerran kirjoittelin 1,5 vuotta sitten kesälomallani ja "hieman" sen jälkeenkin... Sitten iski kiireet ja blogi ei yltänyt arvoasteikoissa niin korkealle että olisin pystynyt tekemään sille aikaa. Nyt puhaltaa taas uudet tuulet niin pääsin jatkamaan hauskaa harrastusta vuoden tauon jälkeen.

    Ollaan yhteydessä!:)

    -Mrs.V

    VastaaPoista
  6. Ahaa, siis siitä johtunee se, etten ole törmännyt SS-blogiin aikaisemmin!

    VastaaPoista
  7. Tämä teksti paljasti että olet juntti. Siis mitä pukeutumiseen tulee. Tämän päätelmän tein siitä että pidät Mou Mou:n asuista.

    VastaaPoista
  8. No siis tietenkin olen juntti. Aion ostaa jopa uuden traktorin!

    VastaaPoista