15.11.10

Mattosuunnittelua

Kaiken muun ohessa minun pitäisi vähän valikoida mattojakin uuteen asuntooni. Makuuhuone on helppo, kirjastohuone semihelppo ja eteinen-keittiö-olohuone mahdoton. Selailin tuossa jo joitain netistä löytämiäni mattovalikoimia katsoakseni vähän mitä on tarjolla ja minkätyyppistä voisi ainakin harkita. Taisin osua sitten just siihen paikkaan, missä valikoimaa on liikaa.


Kaiku, design Erja Tapani
Eikö olisikin kaunis? Tätä saisi myös punaisena, mutta se voisi olla jo vähän liiankin räiskähtelevä. Ja tuo vihreä väri vain on niin upea, ainakin tuossa kuvassa. Tämä tai tämäntyyppinen voisi olla olohuoneessa mukava.


Supernatural, design Alba Leiva
Tämä olisi väreiltään hillitympi, mutta olisikohan se jo liiankin syksyinen?


Strip Beige
Tämä olisi ainakin tyylikäs ja siinä mielessä varma valinta.


Eat, design Sara Larsson
Tällainen olisi just niin sopiva keittiöön!

Kuvat © Carpet Vista (juuri se paikka, missä on ihan liikaa valikoimaa)

1 kommentti:

  1. Ensimmäinen matto miellytti silmää. Kauniin vihreät sävyt. Toisaalta vastapainoksi joko vaaleat seinät tai yksityiskohdat huoneessa (kuten sisustustyynyt yms.) Tuon maton kanssa sopisi ihanat tumman kirsikan sävyiset huonekalut ja sohva joka olisi tumman vihreä :) Loving it! Niin ja keittiön matkoksi tuo viimeinen olisi täydellinen! Varsinkin jos vähän maalaistunnelmaa sävytettynä moderneilla kalusteilla olisi ihana!

    VastaaPoista