19.11.10

Ainesta muoti-idoliksi

Kirjoitin aikoja sitten, että on niin vaikeata löytää netistä mitään inspiraationlähdettä, mitä tulee vaatteisiin ja pukeutumiseen yleensäkin. Pari suomalaista blogia olen kelpuuttanut listalleni, muttei niistäkään niin kovin paljon löydy. Ja jotenkin en ole ulkomaisiakaan vaateblogeja löytänyt, vaikka niitä kuulemma pitäisi olla pilvin pimein. Tietysti asiaa voisi auttaa, jos niitä ihan tosissaan etsisi...
Julkkiksista ja heidän pukeutumisestaan olen täysin ulkona, mutten ole voinut välttyä siltä tiedolta, että Englannin prinssi William on mennyt kihloihin ja häitä odotetaan ensi vuonna. Olen ollut hädin tuskin tietoinen, että prinssi seurustelee, mutta lähdin sitten katsomaan, että minkälainen nuori nainen on prinssin mielitietty on.

No, ainakin Kate Middleton osaa pukeutua!

Lähde: Just Jared


Lähde: ?
Tuo mekko on vain niin kaunis.


Lähde: Just Jared
Voi, nuo hatut... Tahtoo kans! Muutenkin asu on todella tyylikäs, vaikka tuon mekon sininen on juuri se, joka veisi minun naamasta ja hiuksista ne vähätkin värit. Se on vaan niin väärin, että jotkut ihmiset eivät ole tällaisia olminvärisiä. Tai siis en minä vaalea sinänsä ole, mutta tuo sininen saisi minut näyttämään olmilta.


Lähde: Daily Mail
Upea, pitkä mekko! Eikä tuota ainakaan tätimäiseksi voi haukkua, vaikka se onkin kaikin puolin tyylikäs.

Eihän tuollaisia Suomessa näy eikä niitä voi missään käyttää. Paitsi kerran vuodessa linnan juhlissa, jos sattuu kuulumaan kutsuttujen joukkoon (ei vieläkään huolta, ei ole minulle kutsua tipahtanut ja nyt alkaa olla jo varmaan vähän myöhäistäkin). Pitäisiköhän muuttaa Britanniaan? Naida joku vanhaa sukua oleva, mutta vähän köyhtymään päässyt lordi tai kreivi tai mitä muita niitä nyt on. Sitten saisi luvan kanssa tepastella hienoissa vaatteissa ja mielikuvituksellisissa hatuissa kaikenlaisissa seurapiirijuhlissa...
Tosin englantilaisen keittiön ja rakennuksien laadun pitäisi muuttua melko radikaalisti ennen kuin harkitsen sinne muuttoa edes semivakavissani.

(to-do-listalle kuitenkin Ascot Gold Cup, Epsom Derby, Grand National, Badminton, Burghley ja Lontoon olympialaiset. Rapakon takaa ainakin Kentucky Derby)

2 kommenttia:

  1. Iiiiiiihan aiheen vieresta:

    muistelin lukeeni taalta viime visiitilla etta inhoat avaimien muistamista, tai siis ennemminkin sita etta ne joku kerta jaavat kotiin ja sina lukkojen taakse.

    koska meidan taloudessa on kaksi huonomuistista niin pari viikkoa sitten vaihdoimme avainlukon numerolukkoon (en tieda mika tama on oikeasti suomeksi, englanniksi code lock).
    ei maksanut juuri mitaan, ja on ihan mahtavaa tulla kotiin ja vain nappailla tunnus oveen sen sijaan etta kaivaisi avainta jostain kassin pohjlta.
    ja mies asensi lukon itse, eli varmasti lapsikin onnistuu ilman aikuisen apua :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, pidänpä asian mielessä! Tuota voisi ihan tosissaan harkita varsinkin siinä vaiheessa, kun sitä omaa taloa on rakennuttamassa.

    VastaaPoista