17.11.10

Koruja

Ehdin jo sijoittaa klassisista klassisimpaan: ostin itselleni helmikorusetin. Helminauhan kaulaan ja ranteeseen sekä korvakorut.
Sen lisäksi olen bongaillut sopivia koruja Kalevala Korun valikoimasta, mutta niissäkin on ongelmana se, että lopulta pidän oikeastaan aika harvoista KK:n koruista niin paljon, että viitsin ostaa niitä itselleni käyttöön. Suurin osa niistä on kyllä kauniita, mutta se ei vielä tarkoita sitä, että itse voisin kuvitella käyttäväni niitä. Carmen-rannerengas on kuitenkin ehdoton, mutta niin kaunis etten uskalla käyttää sitä.

Muuten kaipaisinkin vinkkejä koruliikkeistä, -suunnittelijoista, -nettisivuista, sekä Suomesta että ulkomailta. Ja kuten vähän kaikessa muussakin, voi olla joko yksinkertaista ja modernia, mutta myös perinteisempääkin tyyliä. Kaikki käy! (ja hinnalla ei ole väliä)

16 kommenttia:

  1. Tamperelainen Aurifaber on suosikkiliikkeeni, todella hyvä palvelu ja laadukkaat korut. Mallistossa näyttää tosin olevan enimmäkseen sormuksia, mutta tekevät paljon myös uniikkeja tilaustöitä. Teetin itse kihla- ja vihkisormukseni sekä niihin sopivan kaulakorun heillä. Toinen potentiaalinen kotimainen on Au3, jonka mallistossa on myös upeita koruja.

    VastaaPoista
  2. Oli totta tai ei, mutta on ihana haaveilla tavallaan sinun kautta millaista olisi jos olisi rikas. Uskon että kirjoitat rehellisesti ja kiva on sun juttuja lukea. Hyvää syksyä ja nauti rahoistasi =)

    P.S Voi että mä olen kade!

    T: Tuike

    VastaaPoista
  3. Herranjestas. Jos kerran olet rikas, niin kai siinä voi pari carmenia vahingossa rikkoakin tai hävittää ilman konkurssia. ;)

    Muuten on hauska lukea tarinaasi.

    VastaaPoista
  4. itse sinuna varmaankin suosisin lähinnä joitain nuoria aloittelevia suunnittelijoita, jotka todella kaipaavat sitä rahallista kiitosta tekemästään työstä :) samalla se motivoisi heitä jatkamaan. sillä ehdolla tietysti, että itse pidät heidän koruistaan ja haluat tukea heitä!

    VastaaPoista
  5. 1. Anonyymi, kiitos vinkeistä, tuolta löytyikin jo jotain kiinnostavaa.

    3. anonyymi (pliis, keksikää jotkut nimet vaikka!), eihän se toki missään tunnu, jos jonkun rannekorun hukkaa tai rikkoo, mutta onhan se nyt masentavaa kun kyseessä on kuitenkin niin kaunis koru... Varsinkin jos menee rikki, se ei tietysti haittaa jos sen hukkaa ja se päätyy jollekulle toiselle löytätavarana käyttöön :)

    4. anonyymi, nuoria suunnittelijoita olisikin kiva tukea, varsinkin jos (ja kun) heiltä löytyy uutta näkemystä koruihin ja suunnittelemiseen. Nyt tarvittaisiinkin vain enää niitä nimiä, nettisivuja ja muita, joiden kautta pääsisin näihin uusiin tekijöihin tutustumaan!

    VastaaPoista
  6. Ari Vuorela, tekee täysin uniikkeja koruja.
    Siis Karkkilassa.

    VastaaPoista
  7. http://www.alati.fi/esittely/

    VastaaPoista
  8. Blogisi on loistava! Harvoin törmää sellaiseen blogiin, jonka kirjoittaja haluaisi olla. ;)

    VastaaPoista
  9. Nää on musta kivoja: http://www.titimadam.com

    Osa niistä on mulle turhan trendikkäitä, osa on just hauskoja. Eikä ne ole itse asiassa erityisen kalliitakaan.

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiitos kaikille! Hienoja koruja noilta sivuilta löytyy. Ja lisää vain tekijöitä ja sivustoja, jos on tiedossa, kaikki katsotaan kiinnostuneena läpi.

    VastaaPoista
  11. http://cavaspearls.blogspot.com/
    täällä on ihania koruja, joihin itselläni ei opiskelijana ole varaa. laadukkailta vaikuttavat!

    VastaaPoista
  12. anni, ei ne ole. Sterlinghopeaosilla tehtyjä, viljellyistä helmistä ja aidoista korukivistä tehtyjä, joissa on laadukkaat vaijerit ja oikein väännetyt lenkit saa esim. täältä: http://www.taitokorut.net/ . (Valitettavasti eivät omia aikaansaannoksiani.) Ja jos oikein superesteettistä haluaa: http://studio-ania.blogspot.com/ .

    VastaaPoista
  13. Hei vain!
    Löysin blogisi pari päivää sitten, ja on tullut ainakin melkeen kaikki postaukset luettua, mielenkiintoista huttua :)
    Tuossa linkki Naantalilaisen koruvalmistajan sivuille, sieltä löytyy myös nettikauppa ;)
    http://www.sunsetkoru.com/

    VastaaPoista
  14. Törmäsin itse eilen Hopealukki-nimiseen korupajaan, ja tekisi mieleni ostaa useampikin koru. Hieman erilaisia!

    http://www.hopealukki.fi/

    VastaaPoista
  15. www.a4a.fi ...Löytyy paljon erityisesti hopeakoruja...Paljon koruja joita ei ole saatavana muualta.

    VastaaPoista