25.11.10

Vastakkaisen sukupuolen edustaja

Olin tuossa eräänä viikonloppuna erään kaverini luona pikkujoulubileissä tai pikemminkin illanistujaisissa. Osa kaverin tuttavapiiristä on tuttua jo entuudestaan, mutta osa puolestaan sellaista, jonka kanssa en ole koskaan ollut tekemisissä. Ainakaan paljon. Tästä sitten nokkelimmat lukijat pystyvät päättelemään loput.

Joo, siellä oli yksi mies. Mukava kaveri kaikkinensa, juttelimme keskenämme pidemmän aikaa. Kiinnitin huomiota siihen että hän ei juonut alkoholia lainkaan (se on aina positiivinen havainto), syy oli kuulemma se että hän oli autolla liikkeellä. Asuu vähän kauempana kaupungista eikä aina viitsi taksilla kulkea ja busseista ei ole tietoakaan.
Ulkoisesti kaveri oli nallekarhumainen, suht pitkä ja roteva, vähän mahaa, kihara tukka ja partaa. Herkkä nauramaan. Just semmoinen, jonka kainaloon olisi kiva käpertyä.

Ei tästä vielä kannata julistaa vuosisadan romanssia syntyväksi, mutta yhteystiedot tuli vaihdettua (sähköpostiosoitteet, en minä puhelinnumeroani vielä) ja sain jo ensimmäisen mailinkin. Kutsui minut kahville johonkin mukavaan paikkaan *punastus*
Lupasin jo *toinen punastus*

7 kommenttia:

  1. No nyt alkoi tapahtua. Kivaa, jos rakkauselämässäsi on vipinää. Ja toivottavasti saamme seurata ja kuulla jotain jatkossakin seurustelustasi...niin ja onnea sulle, jos tarina jatkuu. Tämähän on kuin kirjan kässäri.

    VastaaPoista
  2. Tämä ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen mutta,.. Kirjoitat todella hyvin ja tekstisi on helppo lukuista ja mielenkiintoista. Seuraan blogiasi joidenkin muiden hömppä muotiblogien lomassa ja täytyy sanoa että Äkkirikas-blogisi on suosikkini. Odotan aina mielenkiinnolla mitä kirjoitat seuraavaksi.

    VastaaPoista
  3. Oijoi :D nyt vaan herran kanssa kahvittelemaan. Ihanaa lukee tällasia et joku on ihastunu :) tulee nii hyvä mieli. Toivottavasti kaikki lähtee menemään hyvin. Onnea <3

    VastaaPoista
  4. Ihanaa!!! :) Se tunne on ihan paras kun mahanpohjassa kutkuttaa! :)

    VastaaPoista
  5. Aaww.... :D Mut elä rahoistasi kerro ainakaan kahteen ensimmäiseen tapaamiskertaan.

    VastaaPoista
  6. Taidat olla suloinen ilmestys punastuessasi ;)
    Mika

    VastaaPoista