24.11.10

Bloggaustahtiin lievennys

Aion jatkossa julkaista kahden tekstin sijasta vain yhden päivää kohti (sitten ehkä kaksi jos tulee joitain nopeita juttuja), koska ei minulla oikeastaan riitä kahta edes etäisesti mielenkiintoista tekstiä joka päivälle. En todellakaan ostele joka päivä mitään hienoa kosmetiikkaa tai merkkivaatteita, saati nyt autoja tai asuntoja ja suurin osa rahaan liittyvistä muista ajatuksistani ei ole julkaisukelpoisia.

Ravintoloista voisin kirjoittaa kyllä, mutta niissä on se inhottava puoli, että ne paljastaisivat tarkkaavaisille lukijoille melko nopeasti, missä kaupungissa asun. Voisin tietysti olla mainitsematta ravintoloiden nimiä, mutta vähintään nyt ruokalistasta ja tilaamistani ruuista pitäisi sanoa jotakin... Eihän teissä ole sellaisia stalkkereita, eihän?

(ehkä jossain vaiheessa jotain ylimalkaista voin kirjoittaa ravintoloista)

7 kommenttia:

  1. olisi mukavaa saada joskus kuvia. ei nyt itsestäsi mutta paikoista, ostoksista ja tilannetunnelmasta. T:Taavi

    VastaaPoista
  2. ostoksia olis kiva nähdä kun olet alkanut ostaa laadukaitta ja kalliita tuotteita

    VastaaPoista
  3. Tarkoitatko julkaisukelpaamattomuudella, että identiteettisi paljastuisi helpommin jos niitä ajatuksia kirjoittelisit, vai ylimalkaan etteivät ne kiinnostaisi ketään vai..? Ainakin tähän mennessä ajatuksesi ovat olleet hyvinkin kiinnostavia! Keep on going!

    VastaaPoista
  4. Yksi postaus per päivä on oikein hyvä. Itse en edes välitä blogeista jotka päivittävät monesti päivässä, eihän sitä muuta kerkeisi kun lukea blogeja!

    VastaaPoista
  5. Äh, valitettavasti en nyt ainakaan suuressa mitassa ala esitellä ostoksiani täällä. Meikkejä ehkä voisi, koska ne näyttävät hyvin erilaisilta pöydällä pakkauksessaan kuin kasvoilla ulkosalla.
    Julkaisukelvottomuudella tarkoitan sitä, että saattaisin paljastua tai että ainakin kotikaupunkini paljastuisi, mitä sitäkään en toivo. Mutta voisi sitä tietysti nyt JOTAIN raapustaa...

    VastaaPoista
  6. Suhtaudut aika vainoharhaisesti siihen, että joku saisi selville henkilöllisyytesi. Oletko muutenkin noin harhainen ja epäluuloinen?

    Tiedät varmaan, että sähköpostiosoitteesi on täällä. Ja IT- alalla työskentelevänä tiedät varmasti, että sinulle lähetetty viesti voi paljastaa olinpaikkasi muutaman sadan metrin tarkkuudella. Yksinkertaistettuna, joku lähetää sinulle viestin, avaat sen, viestiin piilotettu html-koodi-ohjelma antaa koordinaatit, mistä viesti avattiin jne... Jos viesti avataan mobiililaitteella esim kännykällä, tuotettu informaatio on vieläkin tarkempaa, päästään kymmeniin metreihin, koska ohjelma "peilaa" kolmea lähintä tukiasemaa, ja näin saatu kolmen pisteen tuottama informaatio on eritäin tarkkaa, pääkaupunkiseudulla alle 10 metriä.

    Ole siis varovainen.

    Kaikkea hyvää.

    VastaaPoista
  7. Se, että sähköpostin kautta saisi selville olinpaikkani, vaatii jo jonkinlaista teknistä valmiutta siihen ja ihan todellista yrittämistä. Kun sen sijaan se, että alan kertoilla täällä käyneeni jossain ravintolassa ja syöneeni sitä ja tätä ruokalajia voi paljastaa kaupungin ja ravintolan vahingossa, joku muistaa syöneensä samanlaisen menun viime aikoina, joten siitä on suht helppo päätellä paikka. Se voi tietysti mennä metsään, mutta voi olla menemättäkin.

    Kaikkia sähköpostiviestejä ei ole pakko avata eikä minulle nyt toistaiseksi ole tullut muuta kuin blogikommentteja, joihin lienee minun käsittääkseni suht haastavaa salassa piilotella mitään salamyhkäisiä koodeja.

    VastaaPoista