9.11.10

Pikkumustaa

Jatkaen tuon edellisen "Itsekäs p*skiainen" - tekstin tiimoilta, mutta vaatekaapistani puuttuu klassinen pikkumusta. Sellaista on pitänyt hankkia jo kauan, koska se ratkaisisi aika monta juhlapukeutumisongelmaa (kuvittelen ainakin niin), mutta aina on tullut jotain mutkaa matkaan. Ei ole löytynyt, ei ole istunut, on ollut liian kallis tai huonoa materiaalia.
Nyt sitten olen katsellut kuolaten esimerkiksi Net-A-Porterin valikoimia ja tullut siihen tulokseen, että ehkä se perinteinen pikkumusta onkin vähän tylsä vaihtoehto. Tietysti asusteethan siinä oikeastaan ovat pääroolissa, mutta silti...

Tulin nimittäin ajatelleeksi kerettiläisiä ajatuksia kuten vaikkapa sitä, että onko sen pakko olla musta ja onko sen pakko olla yksinkertainen? Eikö kävisi tummansininen paljettiviritys? Tämä ainakin kelpaisi minulle:


Tässäkin olisi vähän tuommoisia koristuksia:


Tämä ehkä on eniten sitä klassista pikkumustaa:


Ja vielä pitäisi päästä jossain sovittamaan noita, ennen kuin uskaltaa ostaa... Ehkä siellä NY:ssä sitten kun mennään.

KUvat: Net-A-Porter

3 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä niiiin herkullisen kutkuttava blogi! Aika moni taitaa mielessään haaveilla siitä mitä tekisi jos saisi paljon rahaa. Nyt sitten voidaan lukea unelmamme toteutusta ja fiiliksiä matkan eri vaiheilta. Minä olisin kyllä megalomaaninen tuhlari. Ehkä se olisi rikastumisen hankalin puoli. Kyvyttömyys rauhoittua ja nauttia siitä mitä jo on. Hamuaisi vaan lisää. Autoja, hifiä, musiikkia, kirjoja, vaatteita, tavaroita.... Teemu Selänteelläkin taitaa autotalli käydä ahtaaksi. Itse rakastaisin matkustelua viiden tähden hotelleissa. Pukujen teettämistä Lontoon räätäleillä. Syömistä kolmen tähden ravintoloissa pariisissa. Vaikka sillä ferrarilla ajelua saksan autobaanalla. Afrikan safareita, malediivien vedenpäällisiä hotellimajoja, ehkä muutaman vuoden päästä turistilento avaruuteen, suurella moottoriveneellä kreikan turkoosinsinisillä vaahtopäillä, muhkealla harleydavidsonilla yhdysvaltain länsirannikon rantaväylää, huh, ei se rikkaan elämä nyt niin onnettomalta tunnu, ainakaan näin mielikuvituksissa!

    VastaaPoista
  2. Sammy, kyllä minäkin varmasti keksin monta matkakohdetta ja muuta kivaa tekemistä, kunhan pääsen vauhtiin.

    VastaaPoista