31.10.10

Ripsiin väriä

Vaikka kerroinkin ostaneeni aimo kasan kosmetiikkaa, pitää paikkaansa sanonta "vanhassa vara parempi". Ja se vanhempi ja parempi on tällä kertaa Chanelin Inimitable (yllättävää kyllä, myös Ostolakossa-blogin Virve on huomannut tämän mascaran ylivoimaisen paremmuuden äskettäin. Minä olen tiennyt sen jo vuosia).
Menin ostamaan huumassani muutaman ripsivärin lisää ja olen nyt kokeillut niitäkin. Esteé Lauderin Double Wear tekee kyllä hyvää jälkeä, mutta sen poistaminen ripsistä oli oma projektinsa, kunnes menin kysymään neuvoa kosmetiikkaosastolta. Se lähtisi pois kuulemma lämpimällä vedellä, mutta on minulla silti ongelmia sen kanssa.
Sitten löytyy Guerlainia ja Cliniqueta ja taisi yksi Helene Rubinsteinkin olla joukossa. Kaikki ihan kivoja, mutteivät pärjää tuolle Chanelille.

Jotain uuttakin on löytynyt kyllä, nimittäin YSL:n Perfect Touch-meikkivoide. Se sivellinpakkaus vaikutti ensin tosi metkalta, mutta toden puhuakseni se jättää vähän raidallista jälkeä, joten onneksi ostin samalla reissulla myös meikkivoidesiveltimen, jolla levitän tuon voiteen. Se vain tekee mielestäni kevyen mutta siistin ja kohtuullisen matan pinnan. Just sopiva jos haluaa näyttää hyvältä, muttei pakkeloidulta. Alle vielä kiiltoa poistava ja ihoa hieman tasoittava primer ja päälle kevyt puuteri, niin sillä mennään jo vaikka linnanjuhliin.
(ei pelkoa, ei ole tullut kutsua)

1 kommentti:

  1. Jos sulla on pätäkkää kerta, niin sähän meet ja otat ne sellaset tekoripset jotka liimataan ripsi kerrallaan omien juureen ja ne näyttää oikeasti hyviltä, en muista sitä merkkiä. Ne näyttää luonnollisilta ja ripsarit voi heittää mereen. Muutaman viikon välein huolto ja taas räpsyy.

    VastaaPoista