2.12.10

Uni totisesti maittaa!

Toteutin sen minkä uhkasinkin ja hankin itselleni kunnollisen sängyn. No, nyt makuuhuoneessa narisee (no ei tod. narise!) leveä, säädettävä Hästens! Vähänkö on mukava! Hankin myös Tempur-tyynyn, se on ollut käytössä jo pidemmän aikaa ja ilmeisesti se tosiaan oli nappihankinta, koska hieroja totesi tyynyn hankkimisen jälkeen (mistä ei ollut lainkaan tietoinen), että paljon vähemmän jännityksiä tuntuu niskassa ja hartioilla. Tietysti se voi johtua ihan siitäkin, että olen käynyt hierojalla nyt muutamia kertoja ja että töissä on tullut istuttua vähemmän, mutta voi se olla tyynynkin ansiota.

Tein myös varsinaisen teurastuksen liinavaatekaapissani. Julmasti heitin menemään aivan kaikki vanhat lakanat, tyynyliinat ja pussilakanat ja ostin kerralla ihan uudet. Aluslakanat olisin joutunut vaihtamaan joka tapauksessa, vanhat eivät sopineet uuteen sänkyyn. Tyynyliinojen ja pussilakanoiden kanssa on ollut jo vuosia se harmi, että lähes kaikki lakanani/tyynyliinani ovat erilaisia keskenään. Parisänkyyn ei siis ollut juuri toiveita löytää samanlaisia lakanoita ja usein oli hankalaa löytää myös "oma" tyynyliina tietylle pussilakanalle, kas kun se ainoa tyynyliina saattoi olla pyykissä. Tai toisinpäin. Eihän se tietysti teoriassa haittaa, jos tyynyliina on erinäköinen kuin pussilakana, mutta silti.

Nyt hankin kerralla isomman määrän (toivottavasti) laadukkaita lakanoita ja tyynyliinoja, kaikki samanlaisia, joten jatkossa ei tule harmia siitä että lakanat ja tyynyliinat olisivat eri paria! Sukulaisille ja kaikille muillekin täytyy antaa ehdoton kielto lahjomasta minua millään, mikä liittyy lakanoihin tai nukkumiseen, koska en kertakaikkiaan halua enkä tarvitse nyt yhtään lahjalakanaa, -tyynyliinaa tai mitään muutakaan sellaista.

Tämmönen se on (tosin niitä on kaksi vierekkäin tai siis kaksi runkoa).

© Hästens

2 kommenttia:

  1. Haluaisin totisesti tehdä saman mun liinavaatekaappiin! Kaikki vanhat pois ja tilalle vain yksivärisiä ja laadukkaita, ei mitään nukkaantuvia tai ohuita lerpakkeita! Ja tempur, se pitäisi myöskin hankkia :)

    VastaaPoista
  2. Marimekko on ainut "lakanamerkki", jota minun talouteeni ostetaan. Kestää, kestää ja kestää! Napakoita, värit säilyy etc. Ja näin köyhänä on se hyvä puoli, että riittää, jos vaikka parin vuoden välein jouluna saa yhet lahjaks! Ei sillä että ne vanhatkaan ois vielä sillon mikskään menneet, mutta kyllä se vaihtelukin joskus virkistää ;)

    VastaaPoista