18.12.10

Jouluja

(tämä ei ole ajastettu teksti)
Tämä työttömän arki on sellaista, että jouluun valmistautuminen alkaa jotakuinkin nyt ja kaiken muun lisäksi se tarkoittaa myös sitä, että blogissa hiljenee hetkiseksi, uuteen vuoteen asti eli pariksi viikoksi. Muutama aiemmin kirjoitettu, ajastettu teksti ilmestyy joulun aikana, mutta muuten haluan pitää vähän lomaa tästä blogistakin ja keskittyä joulun viettoon.

Joululahjani on jo hankittu hyvin pitkälle, pari pikkujuttua puuttuu vielä, mutta ne on suht nopeita hankkia. Tilaa on tietysti myös muutamalle heräteostokselle, jos sellaisia tulee vastaan. Oma asuntoni on siivoojien puhtaaksi jynssäämä, vaikken siellä joulua varsinaisesti vietäkään. Olen tilannut siivousfirman myös vanhempien luo, joten äiti ja isä säästyvät tänä vuonna joulusiivolta. Lupasin myös mennä kotiin jo hyvissä ajoin (eli jo nyt viikonloppuna) avittamaan äitiä jouluruokien teossa. Meidän perheen perinteisiin kuuluu notkuva joulupöytä ja kaikki tulee takuulla syödyksi. Myös mummo tulee viettämään ainakin aattoa ja joulupäivää meidän kanssamme, perinne sekin.

Odotan myös joululahjaa täältä blogimaailmasta. Nimimerkki MyRatRace lupasi paljastaa minut huijariksi ja kirjoittaa siitä blogissaan. Odotan sitä innolla, mutta odotan samalla myös aukottomia ja kaikkien tarkistettavissa olevia todisteita. Tosin hän kyllä myöhemmin poisti kaikki tähän liittyvät kommenttinsa eli pelkään niiden olleen turhaa uhoamista. Kaikki kommentit löytyvät minun maileistani, joten eivät ne kertaalleen julkisuuteen päästyään tule katoamaan mihinkään.
Juuri MyRatRace ilmoitti minun haluavan saavuttaa blogillani huomiota ja lukijoita, joten eikös tästä saada vähän sopivaa draamaa aikaiseksi?

Vitsi-vitsi. Hyvää joulua kaikille!

9 kommenttia:

  1. Hyvää joulua! Ihmetyttää tuallainen netissä uhoaminen. Silloin tällöin lueskelen blogiasi siinä missä muitakin ja yks hailee kuinka totta mikäkin. Nämä on kuitenkin vain blogeja.

    -Lore

    VastaaPoista
  2. Hyvaa joulua! Itse olen ainakin suurella mielenkiinnolla lukenut jokaisen kirjoituksesi ja ainakin ajattelen taman olevan totta. Ehka pettyisin, jos kuulisin sen olevan joku mainoskikka tai huijaus, mutta ainakin olisi sitten onnistunut sellainen. Kirjoitat mielestani hyvin ja siksi blogiasi seuraankin. Samalla on kiva mietti mita itse vastaavassa tilanteessa tekisi. Sinulla tuntuu ainakin olevan jalat maassa.

    Nain MyRatRacen kommentit ennen kuin han poisti ne, ihme uhoamista ja en ymmarra mita han silla ajoi takaa. Ehka lisaa lukijoita omaan blogiinsa?

    VastaaPoista
  3. hahaha, ei oo totta toi MyRatRace juttu :') miten jotkut jaksaakin alkaa valittaa ja uhoo ja ties mitä..! saa nyt nähä mitä se keksii jos koskaan edes kirjottaa koko juttuunsa..

    Ja Hyvää Joulua!!!

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Tämä samainen rotta on poikennut minunkin blogissani omien kommenttiensa kera. "Sivistynyt" tapaus. Hyvää Joulua, myös "yhteiselle ystävällemme"!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana blogi :)
    Aloitin tänään lukemaan ja luin ihan alusta tähän asti ja tykkäsin valtavasti :)

    Oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta sinulle :)

    VastaaPoista
  8. oikein hyvää joulua :)!
    uusia postauksia odotellen,
    nanna

    VastaaPoista
  9. Oikein hyvää joulua. Kirjoituksiasi on mukava lukea. Kun vahingossa löysin blogisi (uusien listalta)luin sen alusta loppuun. Toivottavasti et todellakaan lopeta. Monasti bloggaajille käy niin, että he ilmeisesti kyllästyvät kirjoittamiseen. Toivottavasti sinulle ei käy niin. Terveisin M-L

    VastaaPoista