12.12.10

Jatkossa kommentointi nimellä

Kiitos eiliselle anonyymille siitä ideasta, että jatkossa blogiin ei saa enää kommentoida nimettömänä vaan täytyy olla tili jossain palvelussa (Google, LiveJournal, WordPress, TypePad, AIM) tai sitten Open ID, jotta voi kommentoida. Olen pahoillani, iso osa anonyymeistä kommentoijista on ollut varsin mukavia, mutta alan pikkuhiljaa kyllästyä noihin erinnäisiin kommentteihin blogin totuudenmukaisuudesta.
Juu kyllä, minä uskon ettette usko ja minä tiedän ettette usko, mutta se, että liian monella on jokin pakonomainen tarve saada se oma "Tää ei oo totta"-huutonsa näkyville, ei pitäisi olla minun ongelmani. Sitä paitsi se on sanottu täällä jo varmaan kymmeniä kertoja. Ja kaikella kunnioituksella, mutta (lähes) kaikki nämä huutelut tehdään nimenomaan anonyymina.Se hupi loppui nyt tai ainakin täytyy olla jotain tietoja tarjolla, ennen kuin voi suoltaa sielunsa syvimmän ajatuksen tämän blogin kommentteihin.

Ps. kukaan niistä, jotka ovat vastanneet näille "ei oo totta!"-kommentoijille uskovansa tähän blogiin, ei ole pyytänyt eikä saanut siitä ns. "nuoleskelustaan" senttiäkään rahaa tai mitään muuta hyötyä. Lisäksi kaikki positiivinen kommentointi ei ole nuoleskelua.

8 kommenttia:

  1. Ryhdikästä toimintaa!

    VastaaPoista
  2. Naurattaa kyllä itseäniki nuo "ei oo totta" kommentoinnit. Kuulostaa ihan koulupihameiningiltä. Mitä väliä sillä on jos blogi on tai ei ole totta? miten ihmeessä lukija voi sen selvittää? Ja mitä väliä sillä on jos on totta? onko toisen rikkaus nyt toiselta pois? :) Mut toisaalta onhan tämä ilmiö nähty jo miljonääriäidit ohjelman tiimoilta. Suomessa rikkaus ja rikastuminen on niiiiiin suuri pyhä että jos joku oikeasti väittää olevansa rikas niin se on parempi olla valmis heti todistamaan.

    jatka vain samaa rataa! tykkään kovasti sun blogista! (niin laitanko mää nyt sulle mun tilinumeron sähköpostissa niin et voit maksaa sen pari tonnii tästä positiivisesta nuoleskelukommentista? hahah ;D)

    VastaaPoista
  3. Olen niin samaa mieltä Marin kanssa.

    Mitä ihmeen väliä kenellekään on se että onko tämä totta vai ei???!!!! Miten sen tietäminen muuttaa/vaikuttaa heidän elämäänsä??

    So what jos ei ole totta, mitä sit jos sinulla on vain hyvä mielikuvitus ja hyvä kirjoitustaito, tämähän on vain "viihdettä" lukijoille, ei se että onko tämä totta, vaikuta mitenkään lukijan elämään. Minusta on ihan kiva ajatella ja uskoa että "ihmeitä" tapahtuu ja jokaista voi kohdata isokin onni yllättäen (rahassa, elämässä tms.) mutta en kyllä jaksa ollenkaan uhrata energiaani miettimällä että onko totta vai ei. Jos tämä ei olisikaan totta niin mitä sitten, keneltä se on poissa?? Kenen elämään se oikeasti vaikuttaa??

    Minusta on tosi ihmeellistä että jotkut jaksaa oikeasti uhrata energiaa ja aikaa siihen että miettivät onko oikeasti totta ja kimpaantuvat ajatuksesta että ei olisi totta... Ja kun he eivät kuitenkaan IKINÄ saa totuutta tietää jos sinä et sitä halua todisteiden kanssa paljastaa.

    Minä ainakin aion jatkaa lukemista ja aion myös lukea avoimin mielin... Kiva myös toisinaan lukiessa pohtia että mitä itse tekisin vastaavassa tilanteessa...

    VastaaPoista
  4. Hei, löysin tämän blogin vasta äskettäis, ja kyllä voin sanoa, että olen ollut kuin ö aapisen laidalla. Kuulostaa niin uskomattomalta. Olkoot totta tai ei, mutta onni on potkaissut sinua, vaikkakin sitten kirjoittamisen lahjoissa.

    Haluaisin kuitenkin muistuttaa, että on ymmärrettävää, että jotain närkästyttää ajatus siitä, että tämä teksti olisi valhetta. Onhan suomalaiset tunnettuja rehellisyydestään (kuin myös kateudestaan).
    Mielestäni viihteenä onkin kiva, että voi kirjoittaa mitä vaan, ja onhan jokaisen oma valinta lukea näitä kirjoituksiaan, mutta on myös tapauksia, missä ne 'satuilut' aiheuttavat harmia.
    Itse olen saanut huomata aivan virallisia keskusteluja jostain tietystä matkakohteesta. Mutta kun on itse paikanpäällä käynyt, tietää että ne puheethan on täyttä paskaa! Suoraan sanottuna. Joten kaikkien olisi hyvä miettiä mitä ihmettä sillä valehtelullaan voittaa.

    Mutta kuten sanoin, en ota kantaa, enkä nimenomaan halua ottaa kantaa blogisi todenperäisyyteen. Toivon vain että jokaisella meistä olisi sympatiaa myös niitä ihmisiä kohtaan, jotka eivät ymmärrä, mitä kohtelias oman mielipiteensä ilmaiseminen tarkoittaa.
    Kerran kommentointi on mahdollista, aina joutuu vastaanottamaan myös neg ja ärsyttävää palautetta.
    Hyvää jatkoa ja joulunodotusta.

    VastaaPoista
  5. jatkossa siis nimellä, sopii :)!
    terveisin nanna

    VastaaPoista
  6. Äh, pitääkö blogit ottaa niin vakavasti. Teet mitä tahansa, niin AINA joku nillittää.:)

    VastaaPoista
  7. Mari, joo, tuo on huomattu. Olisi ehkä pitänyt seurailla tuon Miljonääriäidit-ohjelman tiimoilta seurannutta keskustelua enemmän ja pidempään, ennen kuin ryntäsi itse perustamaan blogia... No, katsotaan miten käy, jo tuossa yksi ainakin uhosi paljastavansa blogini huijaukseksi.

    Siivetön, kyllä, tämä blogi on nimenomaan tarkoitettu viihteeksi, mitään syvällisempiä tarkoitusperiä tällä ei ole. Tai en ole ainakaan keksinyt vielä. Mutta viihdettä tämä on yhtä kaikki, oli tarina blogin takana totta tai ei.
    Luulen kuitenkin olevani sen verran epämääräinen tämän blogini ja sen sisällön kanssa, että mitään suurempaa harmia ei näistä teksteistä aiheudu. Toivon ainakin niin.

    MouMou, totta kyllä että tämä blogimaailma tuntuu olevan varsinainen leikkikenttä, mutta koska tämä on oma blogini, täällä on nillitys sallittua vain itselleni :)

    VastaaPoista
  8. Muutenkin kysymys asioiden "epätodellisuudesta" tai "todellisuudesta" on (lähes) aina kokijalähtöistä/-riippuvaista; Neuvostoliittokin pysyi pystyssä epätodellisesta perusluonteestaan huolimatta 70 vuotta ja Pohjois-Koreana tunnettu kauhupuisto (jostain näkökulmasta katsottuna kaiketi paratiisi) vaappuu edelleen omin horjuvin askelin...no ainakin johonkin suuntaan...

    Hyvää jatkoa tämän viihdyttävän blogin ylläpidon parissa!

    VastaaPoista