5.12.10

Blogin kommenteista

Ensiksi iso kiitos teille, jotka ovat kirjoitelleet mielenkiintoisia ja joskus hauskojakin kommentteja tänne. Niitä on kiva lukea ja aina jaksaa yllättää, että jotakuta oikeasti kiinnostaa tämä blogi (aloittaessani todellakin luulin, että tämä saa pari, kolme vakilukijaa eikä juuri ainoatakaan kommenttia. Sijoitus Blogilistan top-listalla ja pari sataa säännöllistä lukijaa ovat jotain aivan käsittämätöntä). Julkiset pahoitteluni siitä, että vastailen kommentteihin varsin niukasti vaikka siellä olisi esitetty ihan suoria kysymyksiäkin. Tietysti osaan kysymyksistä en halua vastatakaan, mutta se ei selitä laiskaa vastakommentointiani. Älkää ottako siitä nokkiinne, pyydän.

Tässä tulee kuitenkin pari vakiovastausta joihinkin esitettyihin kysymyksiin, toiveisiin, väitteisiin yms.
1. veroasiat
Selitetty täällä

2. "Tää on niin provo!" "Uskomatonta p*skaa" "Voiks tää olla totta?"
Vastaus löytyy täältä. Muistutan silti että a. blogia ei ole pakko lukea, jos ei usko siihen, b. itsellänikin on ajoittain vaikeuksia uskoa koko juttua todeksi, c. minua ei häiritse tipan vertaa, jos joku ei tähän usko ja d. blogiin ei ole todellakaan pakko kommentoida, jos ei tätä usko. Ei se kiinnosta minua. Kiitos.
(ps. se että blogini oikeasti löytyy ainakin vielä toistaiseksi Blogilistan etusivulta ei käsittääkseni tarkoita sitä, että tätä olisi pakko lukea. Ja sitä paitsi suunta listalla on alaspäin kuin lehmän häntä)

3. "Me tahdotaan kuvia!"
Kuvia tulee juuri sen verran kun tulee. Ei paljon, ikävä kyllä. Ja niistäkin toistaiseksi kai kaikki on napsittu jostain valmistajien, kauppojen yms. nettisivuilta, itseotettuja ei ole tarjolla. Tähän ei ole tulossa muutosta. Minä vain en ole mikään valokuvaajatyyppi, omistan kyllä digikameran, tuli just uusikin ostettua, mutta en minä silti ole intoutunut valokuvailemaan mitään erityistä. Lisäksi kuvankäsittely on jotain sellaista, mitä en ole juuri harrastanut enkä nyt viitsi lätkiä niitä valokuvia suoraan kamerasta blogiini, olettaen että olisin kuvannut jotain jotain, mitä täällä voisi julkaista.
Tietysti itseotetut kuvat saattaisivat lisätä blogin uskottavuutta, mutta se ei ole minun päänsärkyni.

4. anonymiteetti
Kyllä, minä pidän blogia. Kyllä, minun sähköpostiosoitteeni on tuossa sivussa. Kyllä, minä yritän pitää kiinni anonymiteetistäni. En kerro tiettyjä asioita. Kerron joitain asioita. Yksityiskohdissa saattaa olla lipsumista. Tekstit julkaistaan ajastettuina joskus pitkänkin ajan kuluttua kirjoittamisesta.
Näitä asioita on käyty läpi turvallisuuskonsultin kanssa. Ne, jotka eivät usko turvallisuuskonsulttien olemassaoloon Suomessa, voivat googlettaa vaikka sanalla "henkilösuojaus" ja katsoa mitä tulee vastaukseksi. Ja ei, toistaiseksi ei ole tarvetta minkäänlaiselle bodyguardille, mutta juttelemassa ollaan käyty.

5. "Sulla on pakko olla jotain mielenterveysongelmia. Sääliksi käy."
Voi, älä tuhlaa sääliäsi minuun. Ja ne mahdolliset mielenterveysongelmat lienevät ihan oma asiani, joten ymmärtänet etten juuri viitsi kommentoida. Jatkolukemiseksi suosittelen vaikka Business Womanin tekstiä.

6. "Mä tunnen monta rikasta ihmistä eikä ne ajattele ollenkaan tolla tavoin!"
Minä tietenkin olen kertonut blogissa aivan kaiken mitä ajattelen ja blogia lukemalla on sataprosenttisesti perillä minun salaisimmistakin mietteistä ja voi väittää tuntevansa minut hyvin.
No en ihan kuitenkaan. Se että joku toinen mahdollisesti varakas ihminen tekee ja ajattelee toisella tavalla on ehkä aika normaalia. Yksilöitä mekin olemme kaikki, vaikka rahaa olisikin vähän yli oman tarpeen.

7 kommenttia:

  1. "Mä tunnen monta rikasta ihmistä eikä ne ajattele ollenkaan tolla tavoin!" Repesin =D

    Kun oot rikas et voi ajatella kuin köyhät! Fakta! :)

    VastaaPoista
  2. Jos keksit kaiken päästäsi, teksti on herkullisen elävää ja todentuntuista. Eikun kirjaksi! Jos kaikki on niin totta kuin olla voi, sitä herkullisempaa tämä tirkistely on. Jokainen valitsee puolensa tutustumansa todistemateriaalin pohjalta.

    VastaaPoista
  3. Hah haa, kyllä löytyy mahtikommentteja!
    Itse tsekkaan tämän blogin monta kertaa viikossa. En sen takia, että ihan hirveästi olisin kiinnostunut esim. meikkituotteista tai muusta kalliista, tai edes siksi että sinun anonymitettisi kiehtoisi ja kutkuttaisi mielikuvitustani.
    Nej, minä luen sen takia että on niin jukupätkäisen harvinaista löyää näin hiisin hyvin ja mehukkaasti kirjoitettu blogi, joka ei esimerkiksi vilise yhdyssanavirheitä tai ärsyttäviä muotisananparsia. Eikä käsittele syömishäiriöitä, masennusta, laihduttamista, suoranaisesti muotia tai leivontareseptejä.
    KIITOS TACK THANK YOU!!! :) :)

    VastaaPoista
  4. Voi apua. Tottahan sitä heti alussa arvasi, millaista shaibaa tulet kommenttilootaan saamaan, etenkin tässä kateuden ja katkeruuden luvatussa maassa. Mutta osa noista menee kyllä niin uskomattomalla tavalla yli, etenkin tuo viimeinen. :D En tiennytkään, että "rikkaat ihmiset" ovat joku yhtenäinen ryhmittymä, joka ajattelee/tekee kaikki asiat samalla tavalla. x)

    Tuosta vitosesta on kyllä pakko kysyä, että mihin ihmeeseen se liittyy? Siis mikä täällä on antanut ymmärtää, että sulla olisi mielenterveysongelmia?

    - Joh

    VastaaPoista
  5. Kuinka moni teistä nuoleskelijoista luulee saavansa rahaa bloginpitäjältä, nöyrää porukkaa.

    Hieno blogi ja kiva lukea, mutta ei tämä totta ole.

    VastaaPoista
  6. Aina vain menee riemukkaammaksi, rahan perässähän täällä vain kommentoidaan. :D Viittaan jälleen kauniiseen suomalaiseen yhteiskuntaamme, jossa positiivinen palaute = nuoleskelua. Miten sääli.

    En minäkään voi tietenkään tietää, onko tämä totta vai ei, mutta mua kiinnostaisi ihan vilpittömästi kuulla, mistä tässä blogissa on pääteltävissä, että tämä EI ole totta?

    VastaaPoista
  7. Ihan sama onko a)totta vai ei b)ongelmia vai ei jne.
    Ilo irti sieltä mistä sen saa. Eli esim. tästä blogista. :)

    VastaaPoista