10.12.10

Pärsk!

Mitä pitää ihmisen tehdä, että välttyisi näiltä jokatalvisilta (ja -syksyisiltä ja -keväisiltä) flunssilta?! D-vitamiinia ja inkivääriä ja viskiä ja villasukkia (sekä valkosipulia sukissa) on kokeiltu jo estoon, mutta niin se vain tuli. Tänäkin vuonna.
Toivottavasti ei ole sika, en ole ottanut rokotusta sitä vastaan, en viime enkä tänä vuonna.

10 kommenttia:

  1. Sikalunssakin vaan ihan tavallinen joka kaupallistettu :)

    VastaaPoista
  2. Viljat ja sokerit pois ruokavaliosta niin ei pääse taudit niin helposti kiinni. Kokeile vaikka kuukausi ja tarkkaile muutoksia olossa.

    VastaaPoista
  3. D-vitskua saisi syödä vähän isompia annoksia, kuin mitä Suomessa yleensä suositellaan. Itse esim syön 2000IU nyt ja itse aiheutettu flunssa (ei ole fiksua kävellä baarista kotiin) kesti n. 4 päivää, mikä on mulle paljon vähemmän, kuin ennen (:

    VastaaPoista
  4. C-vitamiinia vois myös kokeilla. tosin ehkä mielummin esim appelsiineista ja klementiineistä ku purkista.

    mutt joo ikävä se on ku ei oo mitään täydellistä keinoa estää virusperäistä tautia. muista ottaa rauhallisesti.

    VastaaPoista
  5. Elä biokuplassa vailla minkäänlaisia kontakteja ulkomaailmaan ja syö vain sädetettyä ruokaa. Kyllä ne kontaminaatiot siitä vähenee.

    VastaaPoista
  6. Voi mikä ihana blogi! Vaihtoehtoiselämää omallemme, vaihtaisin :)

    Pikaista paranemista flunssasta!

    VastaaPoista
  7. Pakko mainita tosta ns. itseaiheutetusta flunssasta yks juttu. Eli, itsensä kylmettäminen/vilustuttaminen ei aiheuta flunssaa vaikka niin monesti luullaan. Jos kylmettymisen jälkeen lentsu iskee, niin se saattaa liittyä siihen, että kehossa jo oleva virus aktivoituu immuunipuolustusjärjestelmän alentuessa (se siis ehkä alentuu kylmettymisen vuoksi). Että näin =)

    VastaaPoista
  8. ^Eikös se silloin kuitenkin ole itse aiheutettu ;)

    VastaaPoista
  9. No mun kommentin pointti oli oikeastaan se, että kylmettyminen yksistään ei aiheuta flunssaa. Monet kun vielä luulevat niin =)

    VastaaPoista
  10. Joo, en minäkään erityisesti tunnusta kylmettyneeni, mutta jostain se flunssa vain iski. Oli onneksi tosi kesy versio, päivän kuumeilua ja sen jälkeen vähän nuhaa ja yskää. Tällaisista flunssista minä tykkään, jos niistä nyt tykätä pitää.

    VastaaPoista