14.12.10

Hejsan NYC!

Kuten moneen kertaan mainittu, olimme siskon kanssa tuossa jokusia päiviä New Yorkissa. No, reilun viikon, ollakseni tarkempi. Nyt sieltä on sitten aika kirjoittaa matkaraportti, jonka voisi tosin tiivistää sanaan "Vau".
Enkä minä oikeastaan aio tehdä mitään täydellistä selvitystä siitä, missä tuli käytyä ja mitä tehtyä. Siitä tulisi kohtuullisen mittainen romaani enkä minä aio ryhtyä julkaistuksi kirjailijaksi, vaikka sitä jo pari kommentoijaa onkin ehtinyt ehdotella. Joka tapauksessa tykästyin New Yorkiin kovasti ja alankin oikeastaan ymmärtää sellaisia asioita kuten a. miksi Nykiä pidetään maailman napana b. miksi nykiläiset itse käyttäytyvät kuin heidän kotikaupunkinsa olisi maailman napa c. miksi Sinkkuelämää kannatti sijoittaa Nykiin. Niin ja sinne pitää päästä uudelleenkin joskus, katsomaan kaikki ne jutut, jotka tällä kertaa jäi näkemättä.

Kuten suunnittelinkin, kävimme useissa mielenkiintoisissa museoissa, musikaalia katsomassa, kiertoajeluilla pariinkin otteeseen, katsomassa laukkakisoja ja shoppailemassa, ennen kaikkea shoppailemassa. Olimme lähteneet molemmat matkaan pelkillä käsimatkatavaroilla, mutta sen verran tuli osteltua kaikenlaista, että takaisin tuli pari uutta matkalaukkua. Vaatteita, kenkiä, kosmetiikkaa, kirjoja, koruja, joululahjoja... Suurten, kuuluisien tavaratalojen lisäksi bongailimme pienempiä putiikkeja vähän syrjemmässä valtakaduista. Ne olivat mielenkiintoisia, vaikken voikaan väittää löytäneeni mitään ihmeellistä kultakaivosta, josta saisi aitoa design-tavaraa pilkkahinnalla.


© Christopher Schoenbohm (lisenssi)

4 kommenttia:

  1. http://www.c21stores.com/
    jos tuolta ei muka saa pilkkahintaan aitoa design -tavaraa, niin olen itse kuvitellut kaikki nykin lomani

    VastaaPoista
  2. Nykin matkastasi tuli mieleen, meidän perheen viime joulu. Lapset silloin 8 ja 10 olivat jonkin aikaa haaveilleet Nykin matkasta ja aina oli vastattu, että on aika kallis ja katsotaan joskus myöhemmin jne. Viime jouluna kuitenkin onnistuttiin yllättämään lapset toden teolla ja annettiin joululahjaksi matka hiihtolomalla Nykiin. Unohtumaton reissu oli, tuli nähtyä ja osteltua kaikenlaista. Monta matkaa on perheen kanssa tehty, mutta tämä lienee kaikkien mielestä se ykkönen.

    Mukavaa joulunaikaa, kirjoituksiasi on mukava lukea!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Hanna, minun täytyy tunnustaa, että tuo kauppa meni kyllä ihan sivu suun. En käynyt siellä. Seuraavalla kerralla sitten.

    Reetta, varmasti hieno matka oli!

    MyRatRace, alat hieman toistaa itseäsi. Yritä kuitenkin elää sen faktan kanssa, että minäkään en toimi aina loogisesti ja 100% rationaalisesti. Siksi kirjoitan blogia, vaikka yritän pysytellä anonyyminä. Siksi ostin sen vanhempien talon ja tontin (en siis suinkaan kaikkia maita ja omaisuutta, kuten väitit!), vaikka sain toki kuulla, ettei se välttämättä ole fiksuin mahdollinen sijoitus. Loppupeleissä päätäntävalta on minulla itselläni ja minulla on varaa tehdä tyhmiäkin ratkaisuja.
    Minä haaveilen ja suunnittelen, kyllä. Tämä blogi on nimenomaan sitä varten. Toteutan osan suunnitelmistani sekä paljon sellaisia juttuja, joista en täällä kirjoita, mutten pidä niistä meteliä.
    Ja joo, ei kuvia. Ei ole eikä tule. Voi voi.
    Profiilisi minusta meni hieman pieleen. No, ikä täsmää, 28 on vähän reilu parikymppinen. Vantaa osui harhaan. Koulukiusattu olin, mutta sehän ei ole salaisuus, olen sen täällä kertonut jo. Minulla ei ole hamstereita. Uskon tarinoistani ne osat, jotka ovat totta, joten skitsofreniasta ei liene pelkoa. Et ole ensimmäinen, joka mainitset mielenterveydelliset ongelmat blogissani. Sillä saa helposti bannin tänne. Kai tuo Bloggerin roskapostisuodatus jotenkin toimii.

    VastaaPoista