30.10.10

Teknisiä ongelmia

Joo, mä tiedän että osa kuvien linkityksistä ei toimi. Se liittyy jotenkin tuohon Blogerin uuteen editoriin, joka suomeksi sanoen on P-A-S-K-A, anteeksi nyt vain, mutta se on. En ole mikään Bloggerin superkäyttäjä, joskus kirjoitellut jotain erääseen harrastusblogiin ja sitä kautta oppinut käyttämään tätä vanhempaa editoria, joka on idioottivarma.
Ajattelin antaa uudelle editorille mahdollisuuden ja kokeilin sitä tämän blogin kanssa, mutta se kyllä pilasi mahdollisuutensa minkäänlaiseen yhteistyöhön. Toivottavasti Blogger ei kovin nopeasti aja tätä vanhaa editoria alas.

Olen taas tämän päivän kulkenut tunnollisesti kaksi askelta siskon perässä pitkin huonekaluliikkeitä. Alan epäillä, että jos sittenkin antaisin oman kämppäni sisustamisen hommaksi siskolle. Hän näyttää löytävän tästäkin kaupungista sellaisia liikkeitä, joiden olemassaolosta en edes tiennyt, saati että olisin tiennyt millaisia juttuja löytyy valikoimista. Itse asiassa siskon ei tarvinnut kuin ehdottaa paria huonekalua ja muutamaa sisustuselementtiä makuuhuoneeseeni (jonka sentäs pitäisi olla ihan erityylinen kuin hänen oma asuntonsa tulee olemaan) ja aloin nähdä jo itsekin makuuhuoneeni valmiina. Sanoinkin jo, että hän on opiskelemassa ihan väärää alaa, sisustussuunnittelija tai arkkitehti hänestä pitäisi tulla!
Sitä paitsi sisko on aina loistava kaveri shoppailureissulle.

(Itse asiassa ostin jo muutamia huonekaluja uuteen asuntoon ja hankinnassa on siihen kirjastohuoneeseeni Boknäsin hyllystö. Siitä se alkaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti