24.10.10

I Desire

Kaukana ovat ne ajat kun Nokia oli ainoa kännykkä ja Sonera ainoa liittymä, vaikka Ericsson ja Radiolinja yrittivätkin vähän panna hanttiin.
Kuten sanottua, töiden loppuessa minulta katoaa myös kännykkä ja työliittymä. Minulla on kyllä vanha henkilökohtainen liittymäni, mutten ole käyttänyt sitä ja vaihdoin sen töihin mennessäni sellaiseksi, joka maksaa mahdollisimman vähän kuukaudessa minimoidakseni sen aiheuttamat kulut. Ja siitä on todellakin enemmän kuin kolme vuotta. Nyt pitäisi löytää sellainen liittymä, jossa olisi hyvä kuuluvuus, kattava 3G-peitto ja (lähes) rajattomat datat. Vaihtoehtojahan olisi ainakin Sonera, Elisa, Saunalahti, DNA, Tele Finland ja mitä kaikkia niitä nyt onkaan. Ja puhepakettia, tekstaripakettia, senttiliittymiä ja herra ties mitä muuta. Yritäpä siinä sitten selvittää, mikä olisi sopivin. Sen ainakin tiedä etukäteen, että mitään kytkyti-kytkyti-pakettia EN halua. Haluan voida vaihtaa liittymää tasan sillä minuutilla kun sille tulee tarve enkä silloin kun sopimus umpeutuu joskus vuosisadan kuluttua.

Sitten se puhelin. N8 voisi olla ihan kiva, mutta haluan nyt katsoa vähän aikaa. En ole ihan vakuuttunut siitä. Nokialla on kyllä muitakin kivoja puhelimia (kivalla tarkoitan fiksua), mutta ongelma on se, että niitä on liikaa, vaikka karsisi valikoimasta pois heti kaikki S40-puhelimet. E-sarja on aina ollut kyllä suosikkini, mutta kosketusnäyttö ei olisi yhtään hullumpi juttu.

Mutta minulle on syötetty kapinan siemen. Tänään olin kaverin kanssa yhdellä käymässä ja kaveri oli hankkinut HTC Desiren. Sain sen tietysti räpellettäväkseni. Oli muuten hieno! Lisäksi sitä Desireä saisi HTC:n sivujen mukaan myös qwerty-näppäimistölläkin.
Olisihan noita muitakin, Samsungia ja LG:tä ja mitä kaikkia. IPhoneen en kyllä sorru vaikka sitä nykyään taitaa saada jopa ilman kytkyä, en ole riittävän Jobs-uskovainen kajotakseni siihen.

Minusta tuntuu että minulla on edessäni pitkä ja ehkä tuskallinenkin kierros nettikaupoissa, valmistajien sivuilla ja vieläpä ihan oikeissa puhelin- ja kodintekniikkakaupoissa sekä operaattorien liittymänmyyntikioskeissa. 

5 kommenttia:

  1. HTC Desire on namu ;D. Itellä ollut reilu pari kuukautta enkä tosiaan vaihtais...

    Onnittelut myös äkkirikastumisen johdosta, mielenkiintoista luettavaa!

    VastaaPoista
  2. Tänks, oletkin eka joka uskaltautuu kommentoimaan. Desire on tosiaan harkintalistalla aika kärkipäässä.

    VastaaPoista
  3. ei kannata ottaa soneraa. minulla ja monella ystävälläni on ollut paljon ongelmia sen kanssa..

    VastaaPoista
  4. Itsekin kohtasin Desiren (tai ylipäätään HTC-merkin puhelimen) ekaa kertaa tuossa viime viikolla, koulukaveri oli sellaisen hommannut. Ei ole kuulemma ollut ikinä yhtä tyytyväinen mihinkään omistamaansa kännykkään! No olihan se hien, hurjan tyylikäs. Ja näppärän oloinen.

    Mielenkiintoinen blogi! Hieno homma, että purat ajatuksiasi myös tänne :) Jään seurailemaan. Tsemppiä elämänmuutoksessasi!

    VastaaPoista
  5. Voin sen verran tunnustaa, että sorruin nyt itsekin tuohon Desireen, vaikka kieltämättä joulukuun alkupuolella markkinoille tuleva E7 houkuttelisi kovasti. Mutta se on aina tätä, jatkuvasti on joltain valmistajalta tulossa jotain uutta tai vanhasta parempaa versiota, jota pitäisi vielä muutama viikko odottaa...

    VastaaPoista