28.10.10

Itsensä perusteellista hemmottelua

Mainitsin jo aiemmin käyneeni kosmetologilla, hammaslääkärillä, jalkahoidossa ja kynsistudiolla. Ei se lista vielä siihen lopu, ehei. Näiden lisäksi olen hommannut itseni jo seuraaviin paikkoihin:
- kampaajalle, siellä ei tehty mitään ihmeellistä, leikattiin vain samaan malliin kuin aiemminkin on ollut, tykkään siitä sen verran. Muutamia uusia hiustuotteita tuli kyllä ostettua. Niin ja laitettua vähän raitoja hiuksiin antamaan ilmettä. Voisin käydä kampaajalla pesetyttämässä hiukseni joka toinen päivä ihan pelkästään sen hoitoainehieronnan takia. Instant nirvana.
- hierojalle. Kokovartalohieronta ja kymmenen kerran sarjakortti takaa sen että pysyn vetreänä loppuvuoden ja vielä keväälläkin. Tekee namia hartioille (istumatyöläinen...). En ole ennen käynyt hierojalla, mutta oli tosi kiva paikka, tykkäsin käydä.
- neurologille, oikeastaan juuri ensimmäisiä asioita mitä tein saatuani kuulla rahoista oli hankkiutua eräälle päänsärkyyn erikoistuneelle lääkäriasemalle, kärsin näet migreenistä. Se ei ole kauhean paha, mutta kiusallinen kuitenkin kohdalle sattuessaan. Sain ensimmäiseltä käynniltä lähetteen neurologille, tulin käyneeksi jo sielläkin ja hoitosuunnitelmaa on nyt vähän muokkailtu. Pääsen akupunktiohoitoonkin, katsotaan tehoaako se ja miten.
- tatuointistudiotakin suunnittelin, mutta toistaiseksi on mennyt sisu kaulaan. Olen haaveksinut enemmän tai vähemmän aktiivisesti tatuoinnista jo monta vuotta, mutta mitään en ole saanut sen hyväksi tehtyä eikä kuvastakaan ole mitään ideaa. Saati sijoituspaikasta. Asia siis kaivannee vielä himpun verran miettimistä.
- lävistysliikkeessä sen sijaan kävin jo ja napsautin molempiin korviin toiset reiät. Pitkän aikavälin haave, jota yritin joskus opiskeluaikoina, mutta ne tulehtuivat niin että jouduin ottamaan korut pois ja antamaan reikien kasvaa umpeen. Nyt jos kunnon lävistysliikkeessä tehtynä ja uusien neuvojen mukaan hoidettuna ne onnistuisivat.  
-joogassakin tuli käytyä, kun löysin sopivan paikan missä käydä. En ole koskaan ennen joogannut, mutta kuullut niin monelta, että se on hyvä harrastus, että päätin kokeilla.
- kuntosalille, siellä olen toki käynyt aikaisemminkin, mutten oman personal trainerin kanssa. Nyt tuli sellainenkin hankittua ja ehkä ihan hyvä, jo ekalla kerralla löytyi muutaman laitteen kanssa hieman virheellisiä liikkeitä. 


Niin ja parissa paremman luokan ravintolassakin on tullut käytyä tässä lähiaikoina. Olen aina pitänyt ulkona syömisestä, mutta noissa fine dining-paikoissa olen käynyt harvoin. Mietin kyllä että miksi näin, ei niiden paikkojen ruuat nyt niin kamalan kalliita ole, sitten tietysti tulee hintaa lisää jos juo paljon viiniä ruuan mukana, mutta minä en ole erityisen perso viineille. Hyvä ruoka menee alas ihan vedelläkin huuhdeltuna.
Perheeni kanssa olin eräässä ravintolassa syömässä oikein viimeisen päälle. Se oli pienimuotoinen juhlaillallinen meille, olihan minulla ainakin syytä juhlia ja perheellä myös, tietysti. Tarjoilijat olivat kyllä ystävällisiä, mutta heidän asenne muuttui suorastaan matelevaksi, kun aluksi tilattiin pari pulloa shamppanjaa pöytään (kyseisessä paikassa ei tunneta käsitettä "halpa shamppanja", joten niiden pullojen yhteishinta laskettiin satasissa jo). Vähän ärsyttävää, luulisi että sellaisessa paikassa shamppanjapulloja tilaillaan sen verran että kuuluisi ns. normaalijuttuihin.
Hyvää se shamppanja oli, ei siinä mitään. Ja ruuat myös, ei voi valittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti