27.10.10

Sisustuskaa

Sen uuden asuntoni varustaminen huonekaluilla ja muulla ah-niin-tärkeällä sälällä aiheuttaa tuskaisia huokauksia. Mitä? Minkätyylistä? Mistä? Olen selaillut läpi sisustusblogeja ja sisustustavaroita myyvien liikkeiden nettikauppoja ja vaikka mitä ja vastaan ei ole tullut yhtä ainoata sellaista kuvaa, joka kolahtaisi. Kadehdin ihan siskoani, jolla on varma visio ja suunnitelma oman asuntonsa sisustamiseksi. Niin ja se on toteutettukin jo yli puolen välin. Ihan hieno asunto siitä tulee, valitettavasti se vain ei ole minun tyyliäni ihan täysin, joten en voi ulkoistaa sisustusongelmia siskolleni.

Asiaa toki auttaisi luvattoman paljon se, jos edes itse tietäisin mitä haluaisin. Toisaalta haluaisin modernia, suoraviivaista ja tyylikästä. Sitten huokailen ihastuneena maalaisantiikin ja kartanotyylin edessä. Hohhoijaa. Entistä enemmän alkaa houkutella siskon (yllättäen) heittämä idea, että sisustaisin eri tilat eri tyyleillä. Keittiö ja siihen kiinteästi liittyvä olohuone moderniin tyyliin, oma makuuhuone maalaisromanttiseksi ja se tuleva kirjastohuone kartanotyyliseksi. Tarkemmin ajatellen se itse asiassa on ainoa vähänkään järkevä ratkaisu, mutta minua huolettaa silti että toimiiko se käytännössä.

Kirjaston nojatuoleiksi kelpuuttaisin esimerkiksi jonkin näistä kavereista. Plus sitten tietysti seiniä kiertävät kirjahyllyt.
© Casa Shop
Makuuhuoneeseen voisi tulla jotain tällaista:
© Mia Joki / Aada Sisustus
Ja olkkari ja keittiö sitten... No, en todellakaan tiedä. Jotain soveltuvaa voisi löytyä Finnish Design Shopista, mutta lopulta siellä on aika vähän sellaisia huonekaluja, mitä voisin kelpuuttaa itselleni. Esimerkiksi tällä hetkellä siellä on yksi ainoa sohva tarjolla ja sitäkään en missään nimessä huoli itselleni.

Huoh. Oliko oikeasti jossain tarjolla niitä sisustussuunnittelupalveluita?  

3 kommenttia:

  1. http://www.alftan.fi/ ! ehdotan niin käsi sydämel !

    VastaaPoista
  2. Kas kummaa, katselin juuri tuossa nimenomaan noita Milla Alftanin sivuja ja sieltä löytyi useampiakin noita esimerkkikohteita, joiden kohdalla kiljaisin mielessäni "Tommone mulle!" Hyvä vinkki siis, vaikka olin löytänyt tuon sivuston itsekin.

    VastaaPoista
  3. Sisustusvinkkejä tarjoaa myös tämä hauska elokuva:
    Small time crooks.
    O. Woody Allen

    VastaaPoista