25.10.10

Ferrari, hot or not?

Jostain vaikeasti käsitettävästä syystä minua kiinnosti Livin Miljonääriäidit-tosi-tv-sarja kovasti, mutta ensimmäisen katselukerran jälkeen totesin, että ehkä se ei olekaan minua varten. Jotenkin vain tuntuu ettei minulla ainakaan ole mitään yhteistä kyseisen ohjelman mammojen kanssa. Tietysti Espanja on eri asia kuin Suomi ja tv-ohjelmaan leikataan vain ne mehevimmät palat eikä minulla lapsiakaan ole, mutta silti tuo tuntui jotenkin niin vieraalta... yhden jakson perusteella ei tietysti pidä tuomita koko sarjaa eikä esittää karkeita kommentteja (koska en aio katsoa yhtä jaksoa enempää, en halua palata koko sarjaan enää toistamiseen), mutta se toimikoon aasinsiltana siihen, mikä on jatkoa tuolle edelliselle autopostaukselle.

Nimittäin Ferrari. Kyseisen sarjan päätähdethän ovat kai sovitelleet jopa lastenistuimia Ferrareihinsa.
© Axion23 / Flickr (CC-lisenssi)
Ferrari, tuo urheiluautoista kuuluisin ja punaisin. Tuo rahajunttiuden multihuipentuma. Kun halutaan näyttää että meillä on millä mällätä, ostetaan Ferrari, kun ei muuta keksitä eikä tiedetä. Rajoittunutta! Säälittävää!
Ah, lyökää minua päähän jollain kovalla esineellä ja kovaa, jos ikinä sorrun Ferrariin. Herranjumala mutta se olisi N-O-L-O (sama juttu jos ikinä katselen Corvettea sillä silmällä, erona on tosin se, että Corvetet näyttävät pääsääntöisesti hyviltä, Ferrarit eivät (joitain poikkeuksia löytyy, mutta kuvan auto ei ole niitä)). 

© Kenjonbro / Flickr (CC-lisenssi)
Maseratissa olisi jo enemmän särmää eikä sitä tulisi ihan joka nurkalla vastaan. Ei ainakaan Suomessa. Vielä kun italiaanot oppisivat tekemään vähänkään kestäviä autoja (sama koskee kyllä Ferrariakin).
© .Robert. / Flickr (CC-lisenssi)
Jos olisin hankkimassa tosissani urheilu-/luxusautoa enkä asuisi Suomessa, en katsoisikaan mitään muuta kuin Aston Martinia. Niin nam. Saisikohan niihin lisävarusteena James Bondin? Pierce Brosnan-version, vähän nykyistä nuorempana, kiitos. Nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti