18.8.11

Tattararaa!

Arvatkaas mitä meikäläisellä on?


© Ken

No, ei nyt sentään Hayabusaa, en halua päästä hengestäni, kiitoksia vain. Prätkäkortti tuli ajettua tässä kesällä ja tallissa kellistelee nyt tuliterä menopeli.

4 kommenttia:

  1. Miten muuten nyt vuoden aikana, oletko kohdannut kateellisuutta ystävien tai sukulaisten puolesta?

    VastaaPoista
  2. Noh, kuten sanottu, en ole hirveästi levitellyt tätä juttua. Ystävistä totuuden tietää se kaikkein lähin piiri eli 3 ihmistä (Jussia ei laskettu mukaan). Sukulaisista ei tiedä muut kuin vanhemmat, sisko ja mummu. Tietenkin moni tietää, että ostin vanhemmiltani kotitalon ja rakennan uutta. No eihän siinä mitään ihmeellistä ole, kaikki pitävät sitä ihan normaalina ratkaisuna ja olettavat kaiketi, että minulla on kasakaupalla lainaa otettuna. Enkä minä ole kaikille vastaantulijoille esitellyt sitä, millainen talo sinne on tulossa. Järjettömästi en mainostanut sitäkään, että jäin töistä pois ja nythän olen töissä taas uudelleen (ei kerrota kellekään että se on osa-aikainen ja niin edelleen). Kaupunkikaverit eivät ole juuri nähneet sinä minun uutta autoani ja toisaalta sehän voi olla työsuhdeauto.

    Niin että hirveästi en ole kateuteen törmännyt, mutta sekin vähä mitä sitä on niskaan tullut, rohkaisee siihen että pysyttelen yhä enemmän hiljaa. Teki mieli hävittää tämä blogikin jossain vaiheessa, mutta olkoon nyt vielä.

    VastaaPoista
  3. Heissan!

    Miten mökkiprojektisi ja puutarhaprojektisi ovat edenneet?

    VastaaPoista
  4. Tervehdys pitkästä aikaa! Mukava kun olet palannut! Käyhän kurkkaamassa, blogissani on Sinulle tunnustus;)

    VastaaPoista