25.3.11

Idoli?

Satuinpa taas selailemaan iltapulua ja sieltä osui silmään raflaava otsikko: Björn Wahlroos: "Kapitalisteja tarvitaan". Nalle oli ollut puhumassa "Suomi hyvinvoinnin jälkeen"-tilaisuudessa. Harmi etten ollut itse tietoinen moisesta tapahtumasta, olisi ollut ihan mielenkiintoista käydä kuuntelemassa, mitä siellä puhuttiin. Iltis keskittyy lähinnä noihin parhaisiin sutkauksiin.

Jutun juoni tässä kuitenkin on se, että artikkeli päättyy lauseeseen: "Nalle --- poistui myöhemmin kotiinsa käsintehdyn Bentleynsä takapenkillä". Joo, onhan se tiedossa, ettei Wahlroos mikään köyhä mies ole, taitaapa kuulua itseasiassa Suomen top teniin, mitä raha-asioihin tulee. No, eipä häntä kuitenkaan voida väittää riepoteltavan julkisuudessa, itse asiassa media tuntuu käsittelevän häntä melko lailla silkkihansikkain. Ei täällä repostella Bentleyitä sun muita: "Tällaisella ökyautolla Nalle ajaa!" "Tällaisessa kartanossa Nalle asuu!" "Nalle poistui humalassa Chez Dominiquesta!" "Lue Nallen klassisen tyylin salat!"
Mikähän tässä on taustalla? Varmasti juorulehtien toimittajien kädet syyhyäisivät päästä ikuistamaan jokin mehukas Nalle-juoru tai peräti skandaali. Ehkä Wahlroosilla on sellainen lakimies-armada, joka hyökkää toimituksen kimppuun heti kun hänen nimi mainitaan jossain vähänkään epämääräisessä yhteydessä. Vai omistaakohan Nalle kaikki lehdet tai ainakin istuu liian monen kustantamon johtokunnassa?

Ehkä minun täytyisi pyytää audienssia Nallelta ja kysyä asiaa ihan henkilökohtaisesti...

Bentleykin olisi kyllä kiva, mutta sitten pitäisi palkata kuljettajakin. Toistaiseksi olen ajanut itse.

4 kommenttia:

  1. Bentleyllä on sellainen mukava urheiluautokin! siihen ei tarvitse kuljettajaa! :)

    VastaaPoista
  2. Whalroos on ristiriitainen persoona: taistolainen tausta ja nykyinen porvari, kovien arvojen puolestapuhuja mutta lempinimi on Nalle, hellyyden ja hoiva-aatosten ruumillistuma.

    VastaaPoista
  3. J.Juhana.J: älä yllytä hullua :)

    Oma tila: no, kukapa ei olisi tarkistanut poliittista kantaansa sitten nuoruuden jälkeen tai muuten muuttanut mielipiteitään ajan mittaan?

    VastaaPoista
  4. Itse olen syntymäporvari, ei ole mieli muuttunut :D

    VastaaPoista