16.3.11

Haaste




Voi hyvä tavaton, vielä joku tämänkin blogin muistaa ja laittoi haastetta tulemaan että pitäisi 7 asiaa kertoa itsestään. Härkää sarvista ja niin päin pois, katsotaan mitä saan kerrottua itsestäni (mielellään varmaan sellaista, mitä ei ole ennen kerrottu).

1. Kuuntelen paljon dancea tai sen suuntaista musiikkia, erityisesti 90-luvulta ja 2000-luvun alusta. Aqua, ATC, E-Type, Darude, DJ Bobo, Maxx jii än ee. Ehkä yllättävää joidenkin mielestä, mutta tämän lisäksi uppoaa hyvin myös raskaampi, esimerkiksi Rammstein on ihan suosikki.
Olen saanut paljon pitkiä katseita musiikkimakuni takia, vaikka kuuntelen musiikkia harvoin niin että sitä on muut kuuntelemassa enkä muutenkaan ole mikään fanaattinen musiikin suhteen.

2. Olen jo vuosikaudet syönyt erittäin epäterveellisiä aamupaloja: lihapiirakkaa, pizzaa, jäätelöä, leivoksia, karkkia. Varsinkin arkiaamuina kun piti kouluun tai töihin mennä, oli vaikeata saada tungettua ylipäänsä mitään kurkusta alas, tuntui siltä että vastaanottoa ei kertakaikkiaan ole ja mikään ei maistu. Koska jotain piti kuitenkin syödä (yritin joskus jättää aamupalan väliin, mutta se ei toiminut), keksin kokeilla houkuttelua eli syödä jotain taatusti maistuvaa. Se tepsi ja olenkin nykyään sitä mieltä, että terveellistä elämää ei kannata aloittaa heti aamusta, jos aamut ovat muutenkin vaikeita. Aamulla on minusta lupa herkutella hyvällä omalla tunnolla.

3. Olen lentänyt kuumailmapallossa. Se oli mahtavaa ja aion änkeä itseni koriin uudemman kerran vielä joskus.

4. Asentaisin mielelläni läppäriini Linuxin Windowsin rinnalle, mutta olen niin laiska etten ole jaksanut alkaa säätää moisen projektin kimpussa.

5. Ymmärrän suomen lisäksi ruotsia, englantia ja saksaa sekä jonkin verran ranskaa ja venäjää, niin että kahdella viimeiselä pärjää noin jotenkuten turistina. Haluaisin kuitenkin näiden lisäksi osata islantia ja arabiaa eikä espanja ja/tai portugalikaan olisi kehnompi juttu. Saati italia ja japani.

6. Vihaan sukkahousuja yli kaiken, olen sitä mieltä että vain sataprosenttinen sadisti on voinut keksiä moisen vaatekappaleen naisten kiusaksi. Joudun kuitenkin käyttämään niitä, koska vaatekaapissani on melko paljon hameita. Pitkien housujen alla en ikinä käytä kuitenkaan sukkahousuja vaan pitkiksiä tai jotain vastaavia tai sitten en mitään, säästä ja lämpötiloista riippuen.

7. Ostin kirjakaupasta niin kauniin muistikirjan, etten raaski käyttää sitä. tuntuisi pyhäinhäväistykseltä kirjoittaa sen kermanvaaleille, paksuille sivuille mitään millään mainoskynällä. Minun täytyy kai hankkia sitä varten itselleni vähintään perinteinen mustekynä vai saisikohan mistään vielä sulkakyniä?

Sitten tämä haaste pitäisi jakaa eteenpäin 15 blogille. En minä edes tiedä 15 blogia... Tässä nyt joitain, jos ovat jo saman haasteen saaneet muualta, niin saa skipata tämän.

1. Business Woman
2. Anna muuttaa Englantiin
3. Samma här
4. Ajatusmurusia
5. Sirpaleita
6. Consummatum est
7. Puuman Puuhat (saa kertoa faktoja kissoista!)
8.-15. kävijät, joiden blogeja ei ole tässä listattu saavat nappailla haasteen mukaansa, jos siltä tuntuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti