5.1.11

Uusi harrastusprojekti

Pahoittelen että bloggaaminen on jäänyt vähän vähemmälle. Minun on tunnustettava, että tuossa joulun välipäivinä saimme isän kanssa uuden harrastusprojektin ja sen parissa on nyt tullut puuhailtua vähän turhankin innokkaasti, ainakin jos äidiltä tai kavereilta kysytään. Äiti valittaa, että kun hän lähtee aamulla töihin, me lähdemme samaan aikaan projektimme kimppuun ja kun hän illalla tulee töistä, me olemme edelleen puuhailemassa. Kaverit puolestaan ovat sitä mieltä, ettei ole perusteltu syy jättää vastaamatta puhelimeen, jos kädet ovat kyynerpäitä myöden konerasvassa. Ihme marisijoita?

No, se projekti on vanha traktori ja sen entisöinti. Isä on pidemmän aikaa haaveillut sellaisesta ja hänellä olikin kiikarissa jo yksi sopiva "projektiraato", mutta silloin kun oli töissä, ei ollut aikaa ja myöhemmin ei ole vain ollut inspiraatiota aloittaa ja tietysti moinen entisöinti viimeisen päälle kustantaakin jotakin. Lisäksi joulun aikoihin saatiin raivattua konehalliin sopiva tilakin.
Minä puolestani en ymmärrä traktoreista tai tekniikasta juuri mitään, mutta vanhoja, hienosti entisöityjä koneita olen osannut aina ihailla. Nyt kun minulla on valuuttaa, isällä tietotaitoa ja molemmilla aikaa, tuntui hyvältä idealta alkaa kasailla yhdessä tällaista projektia. Siinä samalla isä uhkasi opettaa minullekin perusteita konetekniikasta, vanha traktori on huomattavasti kiitollisempi opetuskappale kuin nykyiset, jotka ovat enemmän tietotekniikkaa. Niin että mikäs tätä parempi kohde olisi tällaiseksi isä-tytär-harrasteprojektiksi?

Lähitulevaisuudessa on vielä tiedossa se Pietarin-viikonloppu, joten tässä ei todellakaan ehdi blogata ja vaikka ehtisikin, aihepiiri voisi olla turhan suppea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti