9.2.11

To blog or not to blog

Uskokaa tai älkää, mutta minulta on loppuneet kirjoittamisen aiheet. Ei tästä tullut mitään ultimate-shoppailublogia, kas kun en minä viitsi raportoida jokaista ostamaani vessapaperirullaa tai vehnäjauhopakettia. Ja pahin shoppailunhimokin on jäänyt taakse, tällä hetkellä minusta tuntuu että minulla on kaikkea mitä tarvitsen toistaiseksi ja aika paljon enemmänkin ja toisaalta taas kaupoista on loppunut ostettavaksi kelpuuttamani tuotteet. Olen tässä oloneuvoksena ollessani kierrellyt kotikaupunkini ja parin muun suuremman kaupungin tavarataloja ja pikkuliikkeitä läpi peraten tarjonnasta potentiaalisesti kiinnostavia tuotteita. Nyt kerta kaikkiaan tuntuu siltä, ettei vain löydy enää mitään uutta ja kiinnostavaa. (Huomautus: kun puhun shoppailusta, en tarkoita sitä että aina ostaisin kaikenlaista vaan minulle shoppailu on enemmänkin liikkeissä kiertelyä ja mahdollisesti kiinnostavien kohteien bongailua.) Odotan innolla sitä Australianmatkaani ja myöhemmälle keväälle suunnittelemaani matkaa Britanniaan. Ei nyt koko maailmasta ole voinut loppua mieluisat asiat.

No, jos ihan umpirehellinen olen, niin ne kirjat ovat edelleen heikko kohta ja Amazonilta tuli tuossa jonain päivänä kaikkien tilausten äitee: reilu parikymmentä kirjaa, joita ilman vain ei voi olla ja näiden lisäksi vielä Kindle, Amazonin digitaalinen lukulaite.
Kirjojen lisäksi lehdet ovat mukavaa ajanvietettä ja kun löysin Lehtitorin, uskaltauduin tilailemaan ulkomaisiakin lehtiä enemmässä määrin (ei, tämä ei ole maksettu mainos). Ai vitsit, en malta odottaa sitä että viimeisetkin tilaukset lähtevät tulemaan.

Huolimatta puolittaisesta taukoilusta, en lopeta blogiani ainakaan vielä, tälläkin hetkellä päässä pyörii muutamia aiheita, joista pitäisi jotain ehkä sanoa.

3 kommenttia:

  1. Olipa blogin aihe mikä tahansa, suvantokohtia tulee aina silloin tällöin. Ihan turha kirjoittaa jos ei tunnu että on mitään kirjoittamisen arvoista.

    Mukavia hetkiä lehtien ja kirjojen parissa, palaile sitten kun tuntuu siltä :)

    VastaaPoista
  2. Luen mielelläni juttujasi, ja toivonkin että jatkat kirjoittamista – silloin kun siltä tuntuu. Tietenkään ei kannata kirjoittaa siitä, mistä ei huvita kirjoittaa, mutta älä tosiaan vielä luovu blogistasi kokonaan!

    VastaaPoista
  3. toivottavasti jaksat vielä edes välillä ilahduttaa meitä teksteilläsi :)!

    VastaaPoista