11.11.10

Kavereita

Viimeksi kun kavereista kirjoitin, he olivat vielä autuaan tietämättömiä rahoista. Tässä viime aikoina on tullut vuodettua sitten informaatiota lähimmille ystäville. Ilahduttavaa kyllä, he ovat kaikki tuntuneet olevan iloisia asiasta. Enkä ainakaan vielä toistaiseksi ole huomannut käytöksessä mitään muutosta.

Nyt saatan siis myöntää, että olin ehkä liian pessimistinen liian aikaisin. Eikös ne tosiystävät ole olemassa juuri sen takia, että heille voi kertoa vähän isompiakin juttuja ilman että tarvitsisi pelätä ystävien katoavan tai muuten vain muuttuvan?

Pieniltä osin kaverit saavatkin nauttia myös noista rahoista, sillä minun pitäisi järjestää jonkinlaiset "pikkujoulut yhdistettynä tupareihin" - bileet tässä joskus, kunhan saan kämpän siihen kuntoon että sinne nyt ihan vakavissaan voi kutsua porukkaa kylään. Tosin on sitä pidetty niitäkin bileitä, missä osa istuu lattialla, kun ei ole tuoleja ja kivaa on silti ollut.

6 kommenttia:

  1. Kahlasin toissapäivänä koko blogisi läpi ja itseäni alkoi harmittamaan jo ihmiset, jotka blogisi kommenteissa selvästi vihjailivat, että rahalle olisi tarvetta ja jos sinulta sitä kerran löytyy, niin..

    Mutta on ihanaa kuulla, että ystäväsi ottivat asian noin hyvin vastaan! Varmasti ongelmia vielä tulee vastaan, mutta eiköhän suurimmat niistä olisi ilmenneet jo siinä vaiheessa, kun pudotit pommin. :)

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Onkohan tämä tarina totta vai sujuvan kirjoittajan taruilua. joka tapauksessa viihdyttävää luettavaa.

    VastaaPoista
  3. Sinulla on hienoja kavereita :)

    VastaaPoista
  4. Oletko miettinyt, mihin tulet vetämään rajan sen suhteen, mitä tarjoat kavereillesi ja mitä et? Kun menette yhdessä baariin, ulos syömään,..jne. -tarjoatko vai et? Jos ottaa tavaksi tarjota, tulee helposti tunne, että täytyy aina tarjota. Jos taas ei tarjoa, vaikka rahaa on kuin roskaa, ja toiset kituuttavat pienillä tuloilla, leimautuu aika varmuudella kunnon saituriksi ja itsekkääksi ihmiseksi (myös läheisten ystävien mielissä…kateus, ah!).

    VastaaPoista
  5. Olen miettinyt samaa kuin ensimmäinen anonyymi kommentoija, eli onko tämä mahdollisesti vain fiktiota?
    Brändejä tippuu tekstissä myös juuri sopivan verran, joten miksei liikkeellä voisi olla myös mainostajat?
    Joka tapauksessa kuitenkin viihdyttävää luettavaa..

    VastaaPoista
  6. Sadetin, eiköhän se nyt vielä mene niin kauan kuin ei tule pankkitilien numeroita, että tuonne jos vähän sais, kiitos :)

    Muut anonyymit, en ota kantaa noihin totta vai tarua-epäilyihin. Ja kavereille tarjoaminen... No, toistaiseksi se ei ole ollut ongelma. Jos minä olen kutsunut kavereita erityisesti johonkin (mahd. vähän kalliimpaan paikkaan), olen etukäteen ilmoittanut kyllä että tämä ilta menee sitten meidän laskuun, olkaa hyvät ja tilatkaa vaikka koko lista. Muissa tilanteissa sitten yleensä jokainen on maksanut omansa eikä kukaan ainakaan toistaiseksi ole esittänyt, että minun pitäisi tarjota tai että olen kitupiikki.

    VastaaPoista