3.12.10

Eksyksissä kauneudenhoidossa

Sitä vain tulee säännöllisin väliajoin mielitekoja, että voisi käydä hoidattamassa ihoaan (siis lähinnä kasvoja) jossain ammattilaisella. Jos vaikka nuo kuivat poskipäät siitä vähän riemastuisivat ja leuan pikkunäpyt saisivat kyytiä. Jos hoitoon saisi vielä ujutettua jonkin rentouttavan kasvo-, pää- tai jonkin muun hieronnan, niin a vot. Mutta se on vain niin vaikeata!
Ja ei ole kuulkaa kyse siitä, etteikö valikoimaa olisi. Päinvastoin! Minä lähdin selailemaan tuossa joutessani (kyllä, rikkaallakin voi olla joutoaikaa, vaikka joku sitä jossain kommenteissa epäili että jos rahaa on kerran niin paljon niin kai sitä keksisi parempaakin tekemistä kuin bloggaamisen) kauneushoitoloiden nettisivuja katsoakseni mitä on tarjolla. Lopetin neljännen paikan jälkeen, koska minä en ymmärrä mitään. Onneksi aika moni paikka on vähän selittänyt mitä missäkin hoidossa tehdään ja millaisiin ongelmiin siitä on apua.

Mutta silti. Jalkahoitoa, manikyyriä, lämpöneulausta, valoimpulssihoitoa, laserhoitoa, kiinteytyshoitoa, juonteidenpoistoa, selluliitin häätöä, botoxia, ripsipermanenttia, kestorajauksia, sokerointia, happibaaria, aromaterapiaa, suolahuonetta, lämminkiviterapiaa, silmänympäryshoitoa, vaihtoehtohoitoja, ultraäänipuhdistusta, mikrohierontaa, pigmentointia, rentouttavia kylpyjä, timanttihiontaa, hedelmähappohoitoa, anti-ageing-hoitoja, solariumia, infrapunasaunaa, intialaista päähierontaa, turvehoitoa, sprayrusketusta, kaulahoitoa, värianalyysiä... Vain muutaman mainitakseni.

Ajattelin että ostaisin äidille jonkun hemmottelu-rypynpoistohoito-paketin joululahjaksi, mutta taidankin päätyä vain lahjakorttiin, valitkoon hoidon sitten itse. Itsestäni tuo rentouttava kylpy ja lämminkivihieronta kuulostivat kaikkein miellyttävimmiltä.

4 kommenttia:

  1. kannattanee mennä suoraan johonkin hoitolaan kyselemään, millainen hoito olisi sulle hyvä. :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kuumakivihieronta (tai lämminkivihieronta tai Hot stone -terapia tai...) on aivan uskomattoman ihana -suosittelen varsinkin nyt, kun on talvi ja kylmää!

    VastaaPoista
  3. Hot stone massage on rentoutushoitojen ehdoton kunkku. Kasvohoidoissa tulee lahes poikkeuksetta aina mukana pieni hieronta. En tieda minka tyyppisia hoitoloita on alueellasi, mutta esim. Dermalogica ja Jurlique (luomu) on molemmat todella hyvia. Kasvohoidoista ei ole pysyvammin hyotya ellei hoidossa kay joka kuukausi, joten kipin kapin varaamaan sarjana :)

    xx

    VastaaPoista